20. Janvāris 2007

ak realitātes spēlītes

Mēs augam viens otram. Tā ir nākamā stadija pēc "visu tikai man".

Izbaudīju mirkli skatoties saltajās, nekustīgu rozā mākoņu debesīs, domas kārtojās ķēdītē un es izvērpu kārtējo draugu un paziņu savienošanas stratēģiju rītdienai, (pēc tam gan neatceros, kā Viņi var būt savstarpēji pazīstami) risks man bieži ir sniedzis gandarījumu, nemanot esmu zaudējusi n smilšu maisus baiļu, nu atsakos saprast bailīgos. Neba es tāds noslīpēts dimants, tomēr kāpēc izlikties un ierauties, tas no malas tikpat skaidri redzams. Tik dažādos līmeņos esam un viens uz otru skatāmies.
Pusbiezās (Gizeh) lapiņas garšo pēc papīra, tās slēpj Aromatic choice labās izvēles gandarījumu, plānās drīz beigsies, tomēr kopumā uztīt izdodas glītāk ;> Atceros Andreja apmierinājumu par ātro pielekšanu. Cilvēki, kas ceļ pašapziņu ir jāpatur tuvumā
Vakar alkohols atteicās manī ieiet bez minerālūdens, iespējams "ir laiks" pietaupīt veselību un pateikties sirniņai par tās vareno darbību(?)

SWH Rock un austiņas-visur laiks

Dienas gandarījums - bluetooth savienojums starp laptopu un telefonu.

tēli

Mairita

aka Katastrofu radio, vienmēr uztraucas par notiekošo un prognozē sekas. Katru rītu viņa to apspriež, ar laiku var sākt neklausīties, this is too much of everything. Patīk apmeklēt teātri. Ļoti konkrēta dzelzs lēdija, dēļ skatiena un tiešajiem jautājumiem, lielākā daļa no viņas baidās, ja esi godīgs un atrodi kopīgu valodu, šis kontakts ir vērtīgs un es pats jūties cienījams to sasniedzis.

Tante trolejbusā

Agnese iesēdās vietās pie konduktora, kur skaidri norādīta zīme, kas liecina, ka tās paredzētas invalīdiem. Kamēr bija tukšs, mazliet kautrīgi piemetu arī savu pēcpusi, te nāca viņa,- dziļas grumbas sejā, iztālēm saskatot tuvojamies viņas mazliet līko stāvu, momentāli pametu sēdvietu, uz ko viņa pārsteigta un cieņas pilna man pateicās un ieņēma to, pēc aptuveni 20 minūtēm, kad es kāpu ārā, viņa priecīgi pavadīja mani ar skatienu. Ak labā jaunatne ;)

Dace

Atgādina mazu šuneli, labdabīgs skatiens, pati ļoti atsaucīga, tikai kā jau bailīgie, vankšķ bez mitas vai klusi guļ pagultē, visbiežāk sastopama prieka pilnām acīm un izkārtu mēli. Tikai nekad neņem viņas iezīmētās šķēres no galda, citādi būs jādzird nevienam nevajadzīga, spalga histērija ar parasto pre-story, kā tās šķēres ir atpazīstamas un bonusā jāpacieš pārbaude uz sava galda vai arī atrādīšana.
Savukārt, Agita uz šķērēm ar skotču ir uzlīmējusi savu vārdu uz mazītiņas dzeltenās lapiņas, man gan liekas, ka tas nav labs fen shui. Briesmīgāk būtu uz adatas.

Liāna

Absolūts friistail autfits viņas vecumam un amatam, gandrīz vienmēr džinsos, kā hipijs tieši astoņdesmitajos, ļoti labprāt dalās ar piedzīvojumiem uz kalna vai ģimenē, patīk uzmanības apliecinājumi, kā ūdensvīrs daudz runā, darba laikā mēdz šopingot un vienmēr atceras par mani pirms svētkiem, es par viņu nē, šī ir labā īpašība, kas man no viņas ko mācīties. Viņas drīzajā jubilejā labošos ;)

Leida

O, ļoti jauka, nešķaidītas mīlestības pilna būtne, sievišķīga un maiga, nežēlo labus vārdus atvērtiem, tuvu iepazītajiem cilvēkiem. Tikai viņu nepazīstot, cēluma un ieturētības dēļ, var ārišķīgi rasties pilnīgi maldīgs augstprātības, ledus karalienes, priekšstats, māca bērniem dejot un pati dzied, patiesībā īstena žēlsirdības māsa ;)
Tags:

Augusts 2013

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba