narcise


   šovakar tiku pasaukta pie ekrāna, kad tv3 demonstrēja Dīvainās apmātības: egomānija, jo ir kam patīk iebāzt man acīs to, kas esmu no malas, kā mani redz. ;)
 Klausoties narcisa aprakstā, patiešām, kādas 7-8 no 9 nosauktajām tieksmēm/īpašībām man atbilst, tā kā arī reti lasu un neko [par sevi] nezinu, nobrīnījos un nodomāju, ka pēdējo un vienīgo reizi līdz šim tik precīza sakritība bijusi vien ar indigo bērniem. Te es drusku pameklēju (pirmajā google lapā :D), kur atklājas, ka Indigo ir narciss.
Un vispār, to PP lapu es vēl pašķirstīšu ;)

Jauki, saldu man miedziņu, mazā narcisīte :D
UPD. nemaz nepastāstīju, kas bija tanī raidījumā. Intervijas ar līdzcilvēkiem, kas cietuši no kāda narcisa, piemēram, kurš viņiem ir priekšnieks, pašu narcisu, viņu psiholoģiskais portrets. Viens puišelis narciss, vispār nogalinājis savus vecākus bez pārmetumiem (ak es jūtu, ka palieku agresīva), atstājis mājās un vēl pēc divām nedēļām iegriezies mājās, kad šie jau dalījās un smirdēja, kaut ko paņemt un joprojām uzlicies, ka viss ir kārtībā ;>. Tā kā narciss nav nekāds labais.. Viņš neatzīst kļūdas, prasa daudz apkārtējo uzmanības un nepieļauj pazemojumu, ja nu gadījies pazemot narcisu, viņš ir ļoti naidīgs, agresīvs un atriebīgs. Veids kā noskaidrot vai esi narciss vai nē, bija pavisam vienkkāršs - skatītājam uzdotie ātrie jautājumi. Foršs raidījums ;)

Comments

Augusts 2013

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba