Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kārtējais darba maratons 5. Mar 2007|00:24
zuzanna
Nu ko - jauna nedēļa un jauns maratons ir sācies. Man darbs sākas šodien 9:00 un beigsies svētdien ap 16:00. Un ja dikti paveiksies, tad nākamajā nedēļā varēšu 1,5 dienu ignorēt darbu, lai gan nē - es aizmirsu - nekas nekur nebeigsies - svētdien jau ielido vācieši, kuri te sabūs līdz nākamajai trešdienai un vispār. Nu lai arī kā - tas nav nekas jauns, tikai man ir pamatots iemesls sevi pažēlot.
Vēl daži highlights no iepriekšējās nedēļas. Kaķis ir foršs dzīvnieks (mieru, tikai mieru - man tāds dzīvnieks nav un principā tādu arī negribu, kamēr man nav lauku māja), kad tas paguļ uz vēdera vai krūtīm, pamurrā un palaiza pirkstus. Bet tad, kad viņš 7:00 modina ar diezgan nežēlīgu izturēšanos pret manu mobilo telefonu, tas nav forši. Un vēl arī baltas kaķa spalvas uz skaisti melna apģērba. Wī.
Dolē ir viens kruts turku apģērbu veikals (CroCus). Vakar tur kādu pusstundu notusēju un gandrīz nepaspēju nokļūt līdz mājām, lai pārģērbtos pirms operas.
Un sirds atkal draud ar kādas no sirdskaišu saasinājumiem. Wī. Diez ko es atkal daru nepareizi?
Lieliskajā sarunā ar valdes priekšsēdētāju, kurš grib atgriezties aktīvajā darbā, es uzzināju, ka ja vien es vispār gribu iet prom, tad šis ir atbilstošs brīdis. Wī.
Operā es satiku savu bakalaura darba vadītāju ar sievu. Ceru, ka viņam vismaz radīsies priekšstats par mani kā kulturālu būtni. Vēl operā satiku kaut kādu veci ar pavadoni, kurš mani no mugurpuses atpazina un uzrunāja. Viņš pirms daudziem gadiem savos 32 lenca mani, kad man bija 16. Wī.
Pastaigāties ar labu draugu lietainā dienā bija baigi atsvaidzinoši. Žēl, ka man nav tik superīgas idejas.
Un kaut arī es atceros, ka dažiem manas frienlistes biedriem nepatīk gari kvadrāt- vai taisnstūrveida ieraksti, piedodiet, bet man citas formas nesanāk.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system