Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vasara jau beidzās ātrāk, bet nu laikam arī kalendārā 31. Aug 2014|10:33
zuzanna
Pēdējā augusta diena.
Pēc divām nedēļām jau gulēšu pludmalē Turcijā. Un ēdīšu vīģes!!! Vai ir garšīgāks auglis par šo? Man pagaidām nav.
Vakar sapratu, ka man nav laika nopirkt dāvanas hosting family - jo te Īrijā mums veikali (ne-pārtikas) strādā līdz 18:00, ar izņēmumu ceturtdienās, un man weekendi man jau saplānoti citādāk. Galvenais ir jāizdomā kaut kas foršs, tad jau arī varēšu nopirkt. Tēvam varētu kaut kādu konstruktoru - kuģi pudelē viņš jau ir salicis. Mātei - kaut kādu kristāla ezi, tikai nu jā - nav viegli izdomāt, kādu tieši.
Šodien pie mums ir saule - un laikam būs visu dienu - tas ir reti. Un man jātaisās uz vienu harizmātisko kristiešu sanākšanu ar BBQ un bouncy castles etc. - un problēma nr. 1 - kā ģērbties uz tādu pasākumu. Baigi cacīgi laikam nevajadzētu.
Albānis uzdāvināja Nāves jūras minerāļu roku kopšanas komplektu - es ceru, ka tas nav mājiens par raupjām rokām, lol. Vakar iemēģināju - diezgan patika.
Massimo Dutti 38. izmērs man bija baigi apspīlēts, bet pagājušā nedēļā nopirku kostīmu - 40. izmēru un tas tā kā vēl drusku par lielu - nezinu, kā būt, bet kostīms smuks un kaut kas seksīgs ir arī tajās biksēs, kas drusku it kā par lielu. Žakete labi sēž plecos un arī krūšu daļā der, tā kā - laikam man tomēr ir 40.izmērs.
Ir gan arī workouts kaut kāds - cenšos 2-3 reizes nedēļā ar fast walking un pēc tam dažādiem kāju muskulatūras vingrinājumiem + 120 presītes kaut kā neizplūst vēl plašāk.
Un no McDonalds tagad pērku tikai kafiju :) Un ēdu vairāk zivis un pat jūras kāpostus. Man patīk šīs pārmaiņas ēdienkartē.
Un pusdienas laikos eju ārā staigāt (nevis pa veikaliem), lai vairāk gaismas dabūtu - jācīnās man te ir ar depresijas iedīgļiem.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system