Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vaaaaaasara - pilnīgi neticams kosmoss 18. Jun 2014|23:04
zuzanna
Šodien arī direktore pārliecinājās par Īrijas banku low cost customer service un saprata, ka es neesmu to visu izfantazējusi. Visādi citādi - vakar es noskrējos pa Dublinu augstpapēžu kurpēs - kopā ne mazāk kā 13,5 km. Kā jums liekas, kurš šodien domā, ka tā nebija spožākā ideja?! :)
Tas pats purniņš ir arī sun-kissed, jo mums te ir VASARA ar +23 grādiem un es esmu sajūsmā, ka varu sprinģot pa lauku, nevis sust ofisā. Bet te tā saule ir laikam baigi ģiftīgā, jo nekur citur es tik ātri neesmu apdegusi. Bet tas viss ir sīkums. Šķiet, ka līdz braukšanai uz Turciju, man arī te būs vasara un tā ir laime.
Vēl tikai man trūkst idejas, ko sadarīt Bukarestē sestdienas priekšpusdienā. Ielidoju 06:45 no rīta un līdz vismaz 16:00 man ir laiks, lai drusku kaut ko no pilsētas paskatītos. Esmu Transilvānijā bijusi, bet Bukarestē nekad.
Jāatrod pase un proof of address, lai varu bankā kļūt par signatory. Un lai varētu kaut kur aizlidot. Eh, skaistā dzīve.
Vēl šodien darbā iepazinos ar blakus ofisa brazīli Eduardo. Man kaut kas ir "atvēries", laikam, jo šitik vienkārši es nekad ar vīriešiem neiepazīstos. Tas viss ir bulshits, bet tik un tā patīkami.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system