Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mājsaimnieces svētdiena 15. Jun 2014|18:12
zuzanna
Tikko nošokējos ar kaut ko pelējumam līdzīgu mikroviļņu krāsnī :/ Neko, iztīrīju, jāpadomā, no kurienes tāda figņa veidojas. Pati pārāk bieži nelietoju, tāpēc varbūt nepamanīju vēl ko dīvainu.
Izcepu sāļo kukurūzas maizi ar fetas sieru un olīvēm - tagad dzist, ļoti gaidu, kad varēs nogaršot.
Citādāk nobumbulēju brīvdienas - vēl 5 dienas un es lidoju uz Stambulu - biedējoši drīz, bet dikti gribas pasildīties. Draugs, pie kā palikšu, grib mani vilkt līdzi uz jauna tetovējuma taisīšanu - un es nesapratu, vai tāpēc, lai es arī pavilktos uz tetovējumiem, vai tāpēc, lai paturētu viņam rociņu. 3 stundas!!! HIV un hepatītu paradīzē, bļe. Bet nu labi, ko draudzības labā neizdarīsi.
Imūnsistēma signalizē, ka šītā darba dzīve man par labu nenāk - katru otro nedēļu man ir aukstumpumpa vai vairākas uz lūpas. Es saprastu - reizi sezonā, bet nu katra otrā nedēļa un šī jau ir trešā. Bet es nezinu, ko vēl bez tiem vitamīniem, ko jau lietoju, lai vēl lieto. Nu darbu citā klimatā vienīgi varbūt jāmeklē, bet nu labi - būsim reālisti, pagaidām mums nav filiāle Karību salās vai kaut vai Panamā un tur mums ir pārāk labi partneri, lai paši skatītos tajā virzienā. Eh.
Vēl šodien vasarai sagatavoju (prikolīgi izklausās) apavus - visus ar pareizajiem krēmiem sasmērēju, nolakoju - viss smuks un laistās.
Tagad vajadzētu kaut ko vērtīgāku padarīt.
Ā, vēl pie vietējā bīča biju - nu, FB jau rakstīju - plus 18 grādi gaisā, ūdenī +13 grādi un bērni un pieaugušie gan sauļojās, gan peldās. Es džinsās, kedās un īsroku krekliņā - man drausmīga zosāda, gribu vilkt līdzi paņemto ādas jaku, bet nu - sakautrējos.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system