Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pavasaris Dublinā un dažādas nejēdzības 14. Apr 2013|23:20
zuzanna
Vēdera vīruss manu skaisto ikdienu ir diezgan pačakarējis. Tātad, pirmdien, man bija visas attiecīgā vīrusa izpausmes. Otrdien es jau atguvusies pārriju jēgu no lieliem priekiem, ka var ēst. Trešdien cietu no otrdienas pārrīšanās, atkal dzīvoju lēnu un rimtu dzīvi. Ceturtdien atkal ēdu visu, ko redzēju un spēju apēst. Piektdien cietu, bet tik un tā piknikā ēdu visu, kā arī citus našķus mājas grupiņā. Sestdien pamodos no tā, ka kuņģis un/vai māga konkrēti nestrādā un man sākās kumelīšu tējas un sausiņu diēta. Grūti.
Šovakar apēdu puspaciņu mikrovilnī gatavojamo auzu pārslu biezputru (jo otra puse pārgāja pāri bļodiņai). Galvenais rīt tik pat rāmi turpināt. Neko treknu.
Tad man piektdien atsūtīja darba līgumu - tur ir paredzēts algas maksājums 1x mēnesī (Īrijā lielākajā daļā uzņēmumu cilvēki saņem algu katru nedēļu), bet tas būtu ok - Latvijas rūdījums. Un vēl darba līgumā iekļauts punkts par iespējamo pārmeklēšanu - es esmu šokā. Nē, darbības joma ļoti bīstama, un iespējamā kaitniecība ar informācijas pārdošanu ļaunajiem konkurentiem ir jānovērš, bet šis jau pārspēj manu izdomu. Vai man parakstīt tādu līgumu, kur mani un manu somu, automašīnu pie izbraukšanas no objekta drīkst pārmeklēt?
Tad dabūju savu kredītkarti - manā vārdā ir 4 burti un, protams, ka patskaņi ir samainīti vietām. Brrrr. Atkal jāčakarējas, lai dabūtu karti ar pareizu vārdu. Varbūt līdzskaņus pamanīsies nesamainīt vietām ;)
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system