Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Es esmu unikāla 29. Nov 2012|01:02
zuzanna
Āaaaaa!
Mums mājsaimniecībā ir divi datori. Tas, ko ērtības labad izmantojam biežāk, ir Dell Inspiron 1525. Tā nu pirmdien laimīga un priecīga par superīgas nedēļas sākšanos pamostos, brokastoju, kaut ko arī parokos pa datoru. Tad daru kaut ko vēl ap datoru un bladāc - vairs nav wireless. Pirmā doma, ka kaut kas ar rūteri (kas pie kaimiņiem, lol). Bet paskatos telefonā, nē ar tīklu viss čiki, tā kā ne rūtera vaina. Nākamā jautrība - dators neuzrāda nevienu Wifi tīklu, bet es tiešām zinu, ka apkārt ir vismaz 3. Tad man vairs nav laika čakarēties un tik dikti jau arī nevajag, bet nu jādodas ārā no mājas.
Tad pirmdienas naktī paliku pie citiem labiem cilvēkiem un mājās atgriezos tikai otrdienas vakarā, kad jau tiku līdz WLAN Card Utility, bet tur pie Enable Radio ir neaktīvs lauciņš. Āaaaa. Skaidrs, ka fiška ir tajā, bet man vēl aizvien nav skaidrs, kā tik pēkšņi un nemanāmi es esmu deaktivizējusi to uztvērēju. Bet atkal lauznis meklēt vairāk, tik, cik internetu vajag, tik ir telefonā un visi laimīgi. Vai tomēr nē.
Un tikai šodien es paņēmu otru datoru, kuram ar wifi uztveri viss kārtībā, 1 min laikā sagūglēju, kas vainas, un nākamajās 15 sek ārējo wifi slēdzi ieslēdzu, viss aktivizējās. Visi laimīgi un priekškars krīt.

Diskleimeris - es nezināju, ka konkrētajam modelim tāds ārējais switch vispār pastāv.

Vēl es šodien stundu gludināju aizkarus, kas bija pasaulē nejēdzīgākā darbība. Bet nosacīts skaistums prasa nosacītus upurus.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system