Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pēdējās 10 1. Sep 2012|14:09
zuzanna
Līdz lielajai aizbraukšanai - 10 dienas. Atkal tāda pēdējā brīža sajūta, bet bez tās jau laikam nevar.
Vakar draudzene, kas dzīvo okeānam otrā pusē, prasa manu pasta adresi, jo kaut kādu iemeslu dēļ viņai tā nav zināma. Teicu, ka man arī īsti nav zināma sava adrese, tāpēc būtu dīvaini, ja viņa to zinātu. Diez līdz cik gadu vecumam cilvēks var dzīvot bez mājām un adreses? Daži gan jau ka visu mūžu.

Piereģistrējos e-latvenergo - tik laba un vienkārša sistēma! Nu vienīgi es tūlīt atkal lauzīšu līgumu ar Latvenergo, bet prieks, ka ir arī kādas foršas sistēmas, kas lietotāja dzīvi atvieglina.

Šodien man vajadzēja Latgalē svinēt krustmeitas māmiņai dzimšanas dienu, bet dēļ vīrusa sapratu, ka nav ko tur braukt un, iespējams, aplipināt citus - bērnus un vienu grūtnieci. Par pārējiem īsti nedomāju, ceru, ka imūnsistēma droša. Tā nu cerēju izmantot dienas gaišo laiku, kas ir tik tumšs tieši šodien, šūšanai un fotogrāfēšanai, kam tomēr vajag vairāk gaismas :/

Vakar bija pēdējā darba diena baltajā namā - uzdāvināja man vienu DVD un citus suvenīrus, šķīrāmies labi. Prieks par to.

Ar aizbraukšanu saistās gan tādas iekšējas panikas, jo ko darīt tur man ir tikai 1 mēnesi, un pēc tam atkal pasaule vai vismaz Īrija vaļā, bet ir arī tādas superīgas miera pilnas vīzijas, kas tomēr liek saņemties un nepanikot.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system