Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Praktiskā mājsaimniece un superaizņemtā darbiniece 17. Jun 2012|22:58
zuzanna
Šodien "uzčinīju" MP3 pleieri - vecajā telefonā (kas gan ir jaunāks nekā tas, ko šobrīd izmantoju zvaniem) ieliku SD micro atmiņas karti un Latgalītē, dodot nodevu Latvijas pelēkajai ekonomikai, iegādājos austiņas (kādu 1,5 reizi pārmaksājot, bet dažreiz vajag arī ar labdarību nodarboties). Vola - visa māksla. Un kas svarīgi - lētāk nekā MP3 pleieris un vēl svarīgāk - daudz izturīgāka baterija. Un ar datu kabeli, kuru kaut kur atradu, viss notiek skaisti un ātri - pirms tam šādas darbības izveicu ar infrasarkano savienojumu, kas bija nejēgā ilgi un nepatīkami.
Citādāk - es sapņoju par darbu - pārāk bieži. Vēl strādājot ir grūti atrast laiku svēttapšanai - tas laiks burtiski ir jāizplēš. Tagad domāju, vai es varētu katru rītu celties 07:00, lai piedalītos Doma baznīcas rīta dievkalpojumos 08:00. Vai tomēr daudz vērtīgāks ir personīgais laiks lūgšanās? Varbūt labāk trīs reiz dienā pa 15 min? Ai, es jau zinu, ka tādas problēmas ir tikai man.
Rīt vajadzētu būt avansam. Kaut kad jāiekrīt arī diviem honorāriem. Ja godīgi, tad pelnīt ar rakstu rakstīšanu man liekas viegli. Un tas būtu labs papildus ienākumu avots pamatdarbam. Ja vien būtu vairāk piedāvājumu rakstīšanai. Un ja vien es spētu noslīpēt valodu, jo pagaidām tas ir tā viduvēji - un ne uz viduvējību es esmu aicināta.
Šodien saņēmu e-pastu, kuru ir bail izlasīt. Bet kaut kad saņemšos. Cik gadiem ir jāpaiet, lai melnās svītras uz dzīves lapas saulē izbalētu? Tas laikam ir atkarīgs no saules stipruma.
Vēl šodien kliedzu uz dzīvokļa kaķi, kurš 2 reiz apgāza puķupodu. Te gan sava nodeva noteikti ir PMS. Atkal nodomāju, cik briesmīga un nesavaldīga māte es būšu, ja būšu.
Mans turku brālis labo manus tekstus turku valodā un man nepatīk, ka katrā otrajā teikumā man iesaka lietot citu gramatikas formu. Nē, saprast jau var arī to, ko es esmu uzrakstījusi, bet turki tā neteiktu. Eh. Kāpēc tas tik grūti man nāk?
Un šodien man pastāstīja, ka Mateja draudzes cilvēki ir aizrāvušies ar jaunu draudžu dibināšanu mikrorajonos, ka Mateja draudze ir drusku "pašķīdusi". Un palicēji par to bēdājās. Tas nav labi, tā nevajadzētu būt. Vai nu no palicējiem ir jāizvirzās jauniem līderiem, vai arī jānāk jaunām asinīm no ārpasaules. Vieta nepaliks tukša.
Vēl dikti sagribējās tomēr uz to Stambulu un atkal uz to One Love Festival, bet iečekoju lidojumu cenas un nu jā - tagad es to atļauties nevaru :( Lētāk par 290 EUR nekā nav, bet ar THY vispār - 360 EUR. Varbūt jāmēģina korporatīvo atlaidi pie THY izmantot? Bet tā būs max 15%. Bet man drusku vajag Stambulas sauli un naktsdzīvi, Bosforu un kaijas un lai arī draugi mani neaizmirst.
Bet vispār tāds labs weekends bija. Jā.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system