Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Miera namu meklējot 5. Mar 2012|23:17
zuzanna
Šodien biju savas nākamās mājvietas namu pārvaldē. It kā viss forši, dikti laipna un pretīmnākoša attieksme. Bet man nav pārliecības, ka uz tiem pāris mēnēšiem man tur vajag ievākties. Bet nu - jātur ausis un acis vaļā, varbūt ir kāds miera nams, kurā man ir jāpadzīvo līdz nākamajai aizbraukšanai. Vienmēr jau paliek vecāku nams, bet nu - miera nams tas nav viss.
Šovakar biju vienā no modernajām draudzēm "Dieva upe". Nē, ne jau garīgajos meklējumos. Vienkārši tur Lienes ielas meitenēm taisījām rokassprādzes (baigi smukās), lai tās vēlāk šonedēļ uzdāvinātu. Tas ir projekta Freedom 61 ietvaros, kas ir gan pret cilvēktirdzniecību, gan par citām iespējām prostitūcijā iesaistītajām. Bet tie stāsti ir šausminoši, piemēram, sieviete 8. grūtniecības mēnesī vēl tirgo savu miesu uz ielas. Bet man ir prieks, ka ir cilvēki, kas grib un var palīdzēt šīm meitenēm. Jā, protams, ka ne visām. Bet arī ja 1 no 50 izrausies, tas būs labāk. Un jā - rīt turpinām ar tām rokassprādzēm, jo vajag vismaz 50 uztaisīt.
Baigi daudz jātulko un tagadējie teksti ļoti grūti tulkojas. Bet nu - viss būs.
Tad atkal viena lekcija jāsagatavo. Uz 18.03., bet tas jau ir tik drīz.
Jāsagatavojas Bībeles studijai 12.03. par laulību (vai tāda institūcija kā laulība vispār Bībelē ir minēta un ko tas nozīmē mūsdienās).
Tad vēl pienāk visādi ielūgumi uz konferencēm un semināriem, kur jāspēj čekot līdzi, vai tas ir kaut kas vērtīgs un vai man tam ir laika.
Mēneša beigās ir viens seminārs par garu atpazīšanu un izdzīšanu. Vienmēr esmu vairījusies no ļauniem gariem un cilvēkiem, kuri ir šo garu sasaistīti, bet laikam ir jāpamācās vairāk par to, lai zinātu, vai bēgšanas stratēģija palīdzēs ilgtermiņā vai tomēr ir jāapgūst cīņas paņēmieni. Dažbrīd man liekas, ka es pilnīgi kaut kādā Harija Potera pasaulē dzīvoju, bet kad sāk garīgo pasauli apzināties konkrētāk, tad var redzēt gan labo, gan ļauno un tās ļaunās, šņācošās čūskas, kas apvijušās ap daudzstāvu namiem, redzēt negribas. Ja nezin, ko ar to iesākt tālāk. Bet nu - nāks laiks, nāks gudrība.
Es ceru, ka jūs gūstat tik pat daudz prieka un gandarījuma kā es no tā, ko paši darāt.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system