Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pelēkā ikdiena 21. Jan 2012|00:48
zuzanna
Man ir par maz laika, lai tiktu galā ar sevi.
Man ir par daudz laika, jo pārāk dzīvoju līdzi draugiem un paziņām.
Šovakar biju uz brīnišķīgu modernā baleta pasākumu "Tango Plus. Ceļojumi" LNO. Kvī un vī.
Jo vairāk es parunājos ar gudriem cilvēkiem, jo vairāk liekas, ka man konstatēs ielaistu depresiju, ja beidzot vērsīšos pie kompetentiem ļaudīm. Tāpēc es to novelcinu. Bail no diagnozes un antidepresantiem, ar kuriem mūsu valstī neskopojas.
Vakar bija saruna ar mācītāju. Gribēju grēksūdzi (tjipa atkārtotu), bet tad nolēmu necilāt jau nožēloto tikai lai painformētu arī šo mācītāju par notikušo prombūtnes gada laikā. Tad nu pastāstīju par savām aktualitātēm, interesēm, mērķiem un sapņiem. Viss forši un labi. Bet noslēgumā, lūdzoties, mācītājs teica - lai pietiek gudrības izšķirt savas iedomas no Dieva noliktā. Un es baigi par to sadusmojos (iekšēji, protams). Bet tad es paanalizēju vairāk to lietu un sapratu šo to un viss ir labi un pareizi. Jo gudrību vajag vairāk kā jebkad iepriekš.
Trešdien atkal jāiet uz darba interviju.
Bet ja par labo - man ir burvīga, zaļa kleita, kas ir 5% par svinīgu, lai vilktu ikdienā, bet izskatās burvīgi uz manis. Un vēl man ir brīnišķīga blūze ar apročpogām! Arī zaļa (laikam jaunais periods). Atceros, ka sen, sen man bija burvīga blūze no Otto Kern, arī ar apročpogām. Šī ir viena no tām lietām, uz kurām var būt fetišs, imho.
Tā kā dusmās sadauzīju veco telefonu un tagad lietoju kaut kādu pensionāru Samsung, tad nu samilzis ir jautājums par jaunu telefonu, kurā būtu arī interneta browsēšanas iespējas. Ir viena laba Nokia no veciem krājumiem, bet tā strādā tikai LMT tīklā, tāpēc uz doto brīdi pagaidu variants būtu tās atbloķēšana. Ja vien es zinātu, kur šādas darbības izveikt. Tuneļos? :) Un cik tāda izklaide maksā?
Pavisam jaunu telefonu tomēr pirkšu tikai pēc darba līguma parakstīšanas. Lūk.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system