Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

I love Microsoft - NOOOOOOOOOOOOOT! 29. Nov 2011|03:02
zuzanna
Tātad, kopš atgriezos Latvijā, man atkal vajadzēja pieslēgties internetam caur vadu. Bet interneta ta nav. Visos citos datoros ar to pašu vadu ir, bet manējam nav, arī izmantojot citus vadus nav. Bēdīgi. Bet Wireless ir, ja vien kaimiņi atstāj kādu tīklu bez paroles.
Un šodien man likās, ka jāņem tā lieta nopietni. Un vo vējš - ne man vienīgajai tāda problēma. Izrādās, ka tas ir saistīts ar kaut kādu manu stulbu ideju vēl Turcijā esot palaist MS updates, kuru rezultātā es esmu no XP Service Pack 2 apgreidojusies uz Service Pack 3. Nu labi - es tik un tā nesalaboju, jo forumos minētie vieglie risinājumi man nepalīdzēja, bet kā noinstellēt to Service Pack 3, lai dabūtu atpakaļ Service pack 2, es nesapratu.
Bet kad gribēju izlasīt atbalsta rakstu http://support.microsoft.com/kb/953761, tad lieliskais MS man paziņoja, ka uz mana Linux datora, no kura šobrīd gribu lasīt šo tekstu, esot cita OS, tāpēc man to tekstu nerādīs!!! Bet uz tā datora, kam ir XP, man nav neta. Tad kā man tagad būt?

Atvainojos par infantīlu tekstu bīdīšanu šajā sakarā, bet nu 2 nedēļas dzīvot gandrīz bez neta ir pietiekami, lai es sasparotos.


UPD: Arī Service Pack 3 noistallēšana nepalīdzēja :(
UPD 2: Ar ļoti izpalīdzīgā [info]divi_g padomu - viss ir tā, kā tam jābūt. Ir nets un miers mūsu dzīvoklī!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system