Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

11. Dec 2010|04:20
zuzanna
Iespēju piedalīties prep-meetingā man izplēsa, bet uzturēšanās atļauja man būs tikai pirmdien gatava (viss to dumjo fotogrāfiju dēļ), kad es jau būšu tālēs zilajās kaut kur tuvu Nevheširai. Un tagad jautājums - cik liela ir iespējamība, ka man bez uzturēšanās atļaujas neradīsies problēmas veicot iekšzemes lidojumus? Maza, jo pases pārbaudīt viņi pārbauda un ja atradīs manu 15.11. zīmodziņu, tad sapratīs, ka 17.12. man vajag papildus dokumentu te atrasties. Tā kā es nezinu, vai man kāda Stambula vispār spīd nākamajā nedēļas nogalē.
Bet tajā prep-meetingā ir ļoti interesanti. No 27 dalībniekiem tikai 6 ir sievietes (mani ieskaitot). Bet baro labi, tikai rīt būs smaga diena, jo mēs beidzot runāsim par festivāla tēmu un mērķi, kas līdz šim likās nevajadzīgs.
Iepazinos ar diezgan foršu treneri Mustafu - ar viņu ir vērtīgi strādāt kopā. Vēl pie mums ir arī Turcijas Nacionālās aģentūras kaut kāds čiekurs, par kuru man iepriekš teica, lai neiemīlos. Ieraudzīju un apšokējos, jo nesapratu, par ko ir runa - kāpēc vispār kādam ienāca prātā, ka man tāds cilvēks varētu patikt? Bet viņš līdzīgi kā vietējie policisti teica, ka ja vien man ir kādas problēmas ar manu organizāciju, lai droši pasūdzos. Rīt būs interesanti. :)
Ā, un tad man vēl ir sekotājs - fotogrāfs ala bārmenis. Viņš visu laiku cenšas mani sastapt ofisā, bet mums iet kā rūķim ar māju - mūžīga nesatikšanās. Es gan par to nebēdāju, jo man no viņa neko nevajag, bet viņš gan man FB raksta bēdīgas vēstulītes drausmonīgi sliktā angļu valodā.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system