Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Šis un tas par šodienu 2. Feb 2010|17:19
zuzanna
Beidzot iegādājos plānotāju šim gadam - viens mēnesis tā arī pagājis - pilnīgā pašplūsmā neko neplānojot. Man gan bija pašzīmēts kalendārs uz ledusskapja, bet nez vai tas skaitās. Tagad man ir plānotājs ar burvīgu Eiropas kartīti un visiem, kuri aurstrumos nezinās, cik tālu ir Latvija, es uzreiz varēšu parādīt.
Tad vēl nopirku jaunu zobu birsti - atkal jau kārtējo reizi - Sensodyne ar mazo galviņu - pagaidām priekš manis labāka zobu birste neeksistē.
Biju bankā. Iemaksāju kontā atrastu naudu, lai mīnusus dzēstu. Man uzreiz piedāvāja uzkrājumus veidot. Pateicu, ka man ņifig nav plāni te kaut ko krāt. Sirsnīgi atvadījāmies. Ja man ir labs garastāvoklis, es varu būt ļoti patīkams klients.
Nu un diena sākās ar brīnišķīgas draudzenes satikšanu un kopīgām pusdienām. Varēju dalīties ar notiekošo mūsu jauniešu grupā un kad cilvēks ar padsmit gadu pieredzi jauniešu darbā saka, ka viņai prieks par to, ko dzird, man silti ap sirdi palika.
Bet tagad jāpošas uz [info]martonellas solokoncertu. :) Vecrīgā vajadzētu vēl kaut kādu labu ierakstu no latviešu rok vai popmūzikas dabūt, ko sūtīt uz Turciju. Nekā laba un varena jau mums te nav. Vismaz ar smuku vāciņu jāpaņem.
Un tad vēl sapulcīte šovakar un būs atkal viena aizraujoša diena bijusi.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system