Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vecgada diena 31. Dec 2009|10:05
zuzanna
Uz Vecgada pusdienām tiešām neaizdevos un nejūtos slikti tā dēļ. Toties vakarā bija turku-latviešu vakars pie manis mājās.
Cenšos izprast vīriešu ēšanas paradumus - kā noteikt, ka cilvēkam tiešām garšo. Ja vīrietis, kurš nav izsalcis, jo pirms nākšanas ciemos ir labi paēdis un vēl ir ēstas uzkodas, pamatēdienu gandrīz vai karstu norij vienā piegājienā - 3 reizes ātrāk nekā pārējie, tas taču nozīmē, ka ir garšīgi, ne? Varētu jau neanalizēt, bet es pati līdz galam nebiju apmierināta ar garšu kombinācijām. Gaļa bija ideāli samarinēta - vienkārši ideāli sanāca (vista citrona sulā ar granātābolu sēkliņām). Bet dārzeņu garšu buķete nebija tā ideālākā tāda veida gaļas pavadone. Nu vispār - tas viss ir tik sarežģīti, lai arī kā es cenšos. Bet Daugavas svaigais siers ar olīvēm vīnogu lapās ir izcils - visiem ēdājiem garšoja.
Mēs noskatījāmies Midsummer Madness - skaidrojām turku draugam to Jāņu ārprātu. Tad pārrunājām visu kaut ko būtisku un ne tik ļoti.
Bija variants, ka mēs arī JG sagaidam kopā, iespējams ar vēl 7 turku jaunēkļiem, bet tie jaunēkļi plāno doties uz klubu Push, man jau ir brīnišķīgs variants ar svešu ģimeni sagaidīt JG Jūrmalā, tā kā visiem notiks, kā pašiem labāk.
Jāatcerās sasveikt krievus un turkus, jo Zsv viņus nesveicu, protams.
Vēl kārtīgi jāizdomā, ko foršu aizvest tai ģimenei šovakar - katram dāvaniņu sagādāt tur ir grūti - 6 bērnu ģimene ar paplašinājumiem un es tā īsti pazīstu tikai 2 no bērniem. Kaut kāds ēdamlietu grozs izklausās pēc varianta.
Es varētu palūgt kādam, lai man uzdāvina tādu foršu zāļu kastīti, kur var sadozēt visas tās tabletes pa ēdienreizēm - jo tās kombinācijas ir dažādas. Brokastīs man sanāk vislielākā porcija - 7 tabletes. Šī man ir jauna pieredze. Ļoti dīvaini tas viss ir.
Bet jums es novēlu aizraujošu sagatavošanos JG :)
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system