Par ēstgatavošanu |
25. Okt 2009|11:41 |
Es vakar vakarā biju cooking maniac - uztaisīju kabača biezzupu (ar burkāniem, papriku un ķiplociņu, ko pasniedz ar rīvētu sieru) un krāsnī ceptu kabaci. Māsa vēl izdīca ķiploku grauzdiņus, bet tur es tikai maizi sagriezu, uzgrauzdēju krāsnī un tad man nosēdās baterijas un ar ķiploku tos grauzdiņus māsa ierīvēja pati. Beigās alus un tie grauzdiņi. Pavisam beigās draudzenes atvestā ābolmaize ar tēju. Bet olbaltumvielas man trūkst un man vēl gribējās zivju pirkstiņus vai vienkārši omleti - ap 23:00 vakarā. Bet par laimi spēka vairs nebija, jo sāta sajūtas trūkums ir liels grēks. Tā mani draudziņi. Mani draugi nez kāpēc domā, ka man patīk un padodas ēst gatavot - labi, par daļu patīk ir daudz maz patiesi, bet man patīk, nevis tad, kad vajag, bet tad, kad man gribās. Padodas - nu visādi iet un sanāk, bet dažreiz ir izniekots laiks un materiāli. Tāpēc man no šīs dzimšanas dienas dāvanām arī daudzas ir ar ēstgatavošanu saistītas - tai skaitā 4. panna - skaists dizains un tā (bet man jau ir wok, grill un vecā, labā čuguna panna). |
|