Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 5., 2018


[info]zum14:08
Nu, taatad. Kau kaa dabonu to kleiti nost. Jauneklis paliidz. Jo zelts un izsuvumi. Luuk, veel viena ampiirs. Lai uzmeerot. Pats noskrien lejaa. Uzmeeru, der kaa uzlieta. Jauneklis atgriezas, petam suvumu. Jaa ampiirs der, loti labs suvums. Nobildeejamies. Gribot selfiju. Piesezas, klaat.
Taa, saakas. Ko es virzoties nost, ko es sarkstos. Tai mirklii es ceelos un ieskatos pulkstenii.
Mums esot feisbukaa tagad jaacato. Re kur vins man Hi jau rakstot. Man nav mobilais piesleegums. (Ir jau, bet es jau nelietoju.) Tas nekas tuuliit vins mani samekleesot. Es muuku aiz pakaramaiem. Gerbju kleitu nost. Vai, vai izsuvumi, vins paliidzeesot. Sageerbjos, saku, man nu jaaiet.
Lai naakot su, vai es varu pateikt, kurs ists ziids, kurs ne. Sitas. Protams ka kluudos, iebakstu smalkaa batistaa. Man tiesaam nav laika, mani draugs gaida. Ah, no Vacijas. Nee, no Ankaras! Oho, uzreiz cita attieksme.
Muuku pa trepeem. Nevien vairs galerijaa nav. Durvis ciet. Staavu virs Romiesu kavernaam, niigri pagreizusies pret modes maakslinieku. Kas tad tas tagad. Nekas nekas. Durvis tiek atsleegtas. Es spruuku araa. Nokaveju piecpadsmit minuutes. Mans draugs dzer teeju un zaavaajas. Kas ar tevi? Nekas. Nekur bez tevis neiesu. Sis smejas.
Naakamajaa riita paskatiijos mesendzerii. Kaada persona bija uzrakstijusi Hi un mani noblokeejusi.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba