Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 3., 2018


[info]zum11:22
Caapoju atpakal. Iestaajies autopilots. Kur es to somu atstaaju. Tualetee? Nee, izviku godiigi araa. Pie araabu meitenes it kaa arii veel bija. Kiosks! Izlauzos caur puulim, kas sevi tur fasaa un profilaa. Yes! Man soma mieriigi staav starp pirmo un otro ridu. Pakeru somu draazu uz izeju izdraazos araa, jautaaju sargam, kur var piipeet? Tas skataas, kaa uz nenormaalu, laikam beidzot saprot. Visur varot. Uzpiipeeju. Sveetlaime. pag, ko man veel vajadzeeja? Ak jaa, draugs kaut kur lidostaa mani tacu iizii piizii meklee.
Gribu iet atpakal. Sargs ar sauteni nostaajas man pretii. Nekaadas atpakal iesanas. Nomeeru sargu ar skatienu. Paskatos apkaart. Karstums, bezgaiss, visur dzelteni taksiisi. Kur apseesties nav. Neielaizos nekadaas sarunaas un skaidrojumos, ielecu taksii, prasu onkulim, vai maak angliski. Yess, yess. Iekraamejam manu daargu sominju, nolienu aizmuguree, dodu lapinju, saku tad nu laizam uz to vieniicu. Laizam. Onkulis pakjer lapinju, bet skataas uz to, kaa bullis uz jauniem vaartiem. Kas tas taads? Vieniicas adrese. Kuraa vieta? Site. Lai nolasot skali vinjam prieksaa. Domiigi veeroju onkuli, kurs brauc lieliski, bet laikam nemaak lasiit nabazins. Lasu adresi, kaa nu rakstiita, kad tieku pie rajona nosaukuma, onkulis atplaukst kaa sauliite. Vins zinot rajonu. Paldies Dievam. Bet kaa redzams anglsiki, gan vins zina tikai dazus vaardus. No problem, piemeeram.
Onkulis paker telefonu un kaut ko spariigi klaasta klausule, tad sniedz man, man esot viesniicas adrese jaalasa klausulee. Domigi nokrekscinos un telefona nosaku, ka vajag hoteli, tur un tur. Klausulee, o, jes, no problem. Atdodu telefonu onkulim, notiek spariiga saruna, kaa saprotams, tur ir gan a problem. Bet esam jau krastmalaa. Vecie muuri, burviigi skati. Esmu aizgraabta,slaveju skatus.( Slaveeju sevi, ka neiebraucu veelu vakaraa). Onkulis ljoti prieciigs, sniedz man cigareti. Laikam redzeejis taksiisu ridaa mani piipeejot. Es protams sokaa, kaa var taksii piipeet, onkulis veeliigi arii uzpiipee. Piipeejam, laizam. Atceros, esmu kaut ko piemirsusi. Mani tacu kaut kur lidostaa draugs meklee. Cerams.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba