Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 20., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
05:45
Pie notāra pa vidam lasījumam spriedām, kas tad piederas pie kustamā un nekustamā īpašumā. Manas puses mākleris ( iedalījas līguma lasīšanā tomēr, nebija manu īsziņu saņēmis, iepriekšējās dienas pēcpusdienā izsūtītā īsziņa bija pienākusi tikai no rīta.) gribēja zināt kā ar iekšējām žalūzijāmm, jo ārējās pie mājas pieder, bet iekšējās nē. Īpašniece teica, ka ņemšot līdzi. Bet, ja jaunajā mājvietā nederēšot? Es teicu, ka sievietes pērk lietas ar emocijām. Viņa paskatījas, pasmaidija un pamāja ar galvu.
Vakar mans mākleris savāca mani pie metro galapunkta, kad es nīgri dzēru kafiju ielas kafejnīcā un pētīju kura tad īsti ir tā notariāta māja starp visām tām vissmalkāko butiku mājām. Nu neko, pirmo reizi braucu ar kabrio.
Mati plīvo, drāžam caur Hamburgai un nikni apspriežam Vācijas telekomunikāciju tēmu. Un, protams jaunākos telefonu modrļus, kuri ir domāti visam kam, tikai ne īsziņām un zvanīšanai
Beigās meklējot parkingu, gandrīz iebraucām milzīga lielveikala preču pienemšanā, bet laikus atjādzāmies, atradām stāvvietu tai paša lielveikala daudzstāvu parkingā. Tad caur tā paša lielveikala audumu nodaļu iznesāmies cauri un pasākumu nokavējām tikai piecas minūtes.

(ir doma)


> Go to Top
Sviesta Ciba