Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 5., 2017


[info]le_minga21:12
ÕÕÕÕ
400ieks?!?

tas IR ĻÕÕÕti daudz - uzreiz jāapbūvē kārtīgi, pirms kādu zivi iekšā laist - nav tāds, ko izcilāsi, ja tīrīt vajadzēs, vai ūdeņus pa žiglo nomainīsi...
mums bija 250l - un tas jau bija liels izaicinājums (mēs mantojām kopā ar nopirkto māju)...

Noteikti nesteidzies - iepazīsti visu lēnām un kārtīgi un nudien no sirds iesaku: izveido uzreiz riktīgi labu "paštīršanās" sistēmu un vispār - pareizu vidi tajā... arī zivis izvēloties - uzreiz uzmanīgi izvelies, ko ievies - cik noderīgas, kādos slāņos dzīvo, cik piecūkā akvāriju, kādas vispār (kādu ūdeņu akvārijs tas būs? silti/vēsi/sāļi/saldi utt.) - ideāli, ja izdodas izveidot pareizu biosistēmu, kas pati dzīvo, aug, tīra utt. - tādā milzīgā akvārijā noteikti, jo tīrīt spēsi jamo labi ja reizi pusgadā (ideāli, ja nav vispār pašam jātīra, ja viss sabūvēts tā, ka notiek dabīgi un ir dzidrs ;) )
p.s. zivis pielāgojas akvārija lielumam (ne visas protams katrai ir viņas max augšanas lielums) - mums haizivis balas, ko bodē nopirkām apm. 4-5cm lielas, izauga līdz 25cm ;) (un kā jau haizivis - jo lielākas, jo tā arī uzvedās - kaut patiesībā parasti jamās, kā sami - rij visu pa zemi... ak jā - arī sami aug līdz akvārija lielumam...)
Arī ar augiem visādi vipendroni un arī zivju reakcija uz tiem ;)

Karoče - ja negribi mocības vēlāk, labak iekārto uzreiz visu lēnām un pacietīgi un daudz, daudz informējoties ;)

Lai izdodas - būs ļoti smuki!

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba