Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 5., 2016


[info]zum21:58
2 lielas bietes,
4 videeji saldie kartupelji,
175 g riiveeta siera,
2 iikskja nagi ingvers,
1 kjiploka daiva,
200 g sk. kreejums,
200 g salds kreejums,
saals,
pipari,
kumins.
Bietes nomizo, sagriezj nelielos gabalinjos, vaara 20-25 minuutes, kameer vaaaraas fiksi nomizo saldos kartupeljus, sagriez drusku lielaakos gabalonjos, vaara 10-15 minuutes. Bietes vareeja vaariit ilgaak, lai buutu miikstaakas, kartupeljius mazaak, tiem jaabuut pusmiikstiem. Ieziezj formu ar margariinu, vai ko tur. Formaa kaarto kartupelju un bieshu kaartas. Nevis vienu uz otras, bet vienu aiz otras, striipaas. Ingveru, kjiploku siiki sagriezj, sajauc ar saldo un skaabo kreejumu. Paarkais saali, piparus, kuminu. Meerci paarlej daarzenjiem. Cepeskraasni uzsilda uz 160-170 graadiem. Cep 15-20 minuutes. Pedeejaas piecaas minuutess paarkaisa krietni riiveetu sieru. Es beigaas pabakstiiju bietes un pacepu veel piecas minuutes.
Vispaar izdevies meegjinaajums, ja nejm veeraa, ka saldos kartupeljus gatavoju pirmo reizi. Bija shaubas, vai saldie kartupelji un pasaldaa biete derees kopaa. Dereeja. Lielisks vegjetaarais eediens.
Recepte (vaaciski) un bildes te: http://www.chefkoch.de/rezepte/1290811234428094/Svenjas-Rote-Bete-Suesskartoffel-Gratin-mit-Ingwer.html

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba