Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 24., 2015


[info]zum19:56
Šodien pirmo reizi nopļāvu mauriņu, bija jau diezgan gara zāle. Negatīvā puse tam, ka zāle ziemā nenokalst, bet liekas, ka pat aug zem sniega, tikai lēnāk. Vācieši kūlu nededzina, jo nav jau ko.
Laiciņš jauks, zied tulpes, magnolijas un japānas ķirši. Pagājušajā nedēļā bijām uz Bremenhafenu ar Volvo kluba biedrtiem un... apmaldījamies Klimata muzejā tā, ka manam vīram nācās izsaukt darbinieci, lai viņa mūs izved laukā no Lulū džungļu ciemata. Ja butu vairāk laika, tad būtu atradušas ceļu pašas, bet bija paredzēts satikties četros, lai brauktu atpakaļ, tādēļ izskrejam cauri tuksnesim, arktikai, pat nepakavējāmies pie akvārijiem, bet kad gribejām tikt āra, tad iemaldījamies kaut kādos pagrabstāvos un atverot vienas durvis, sāka skanēt sirena! Tā nu mukām atpakaļ un nosvīdušas stāvējām pie izkārtnes Leuleu Village un gaidījām, kad mūs izvedīs. Nosvīdušas nevis aiz bailēm, bet no karstuma, jo attiecīga klimata ekspozīcijā ir attiecīga temperatūra.
Šijas trijās nedēļās daudz darba. Līdz maija sākumam jānodod projekts. Tā nu velku un rēķinu ventilacijas trubas, kam? Cietumam.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba