Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 2., 2009


[info]tante11:18
nu ja..
pa manai izvirtušajai gaumei nekādas salātlapas garnelēm klāt nemaz neiet.:)
un vispār salāti ar garnelēm ir smalka padarīšana, jo viņu diezgan smalko garšu salātu mērces mēdz pārmākt nevis izcelt..

garneles, pa manam, ir jāpasniedz uzkodveidīgos veidojumos - neatkarīgi vai siltā vai auxtā uzkoda..
mani pirmīt minētie olu veltnīši (izcelsmes valsts Ķīna) ir viens no perfektākajiem garneļu pasniegšanas veidiem.:)

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba