Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 7., 2005


[info]zum10:45
Ņemu baltmaizes klaipu, sagriežu sķēlēs, lieku ieziestā stikla traukā maizes šķēļu kārtu, sagrieztu āboļu kārtu, vīrs sauc - pieber cukuru, pieber cukuru!, bet es nē, ignorēju, vēl maizes kārta, tad vēl ābolu kārta, nu labi, pārberu ar' to cukuru, tad vēl maizīti, tai virsū margarīna krikučus un visu pārleju ar piena, olu un cukura maisījumu, var pabārstīt kanēli, ja vēlas. Šauj cepeškrāsnī un tecina siekalas - sastellēju ātri, cepās salīdzinoši pailgi, kamēr tā suspensija sasūcas un vairs neburzguļo :)

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba