Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 21., 2004


[info]spilvens14:13
Nu apelsiinu, bumbieru, zemenju utt garshas parasti dod tikai kaads viens konkreets kiimisks savienojums, parasti to noraada kaa aromatizeetaaju. Taa pati viela ir arii dabiskajos augljos, bet to var taa vienkaarshi uzsintezeet.
Ja nemaldos tie bija kaut kaadi esteri, kas deva to specifisko garshu.
Atceros, ka kladiitee savu laiku ziimeeju taas formulas :)
Baigi aatri viss aizmirstas...

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba