zivs

10.. Jul, 2022 | 23:51
cibiņš ≡: zivs

Bite man lika iemīlēties 14 zero zero. True, ka skatījos G pirktajā kabelī. Mēs vnk nonācām hype, hype, ar Biti, kad uzzinājām, ka tā dziesma izārda mīlestibā prātu. Mēs valdženes pritonā uzslējām telti. To izdarīja apsitušies draugi, jo whatever, ko darīt. Manās mājās drīkstēja visu, un intelektuālajiem draugiem atdevu visas atslēgas.

Ar Biti kniebāmies, istabā uzstādītajā teltī, pārējiem vnk tusējoy blakus istabā. Bija tik ļoti negaiss, karstums. Es piedāvāju vēl vienu ecstasy, lai turpinam. No no, savācās, aizpogāja bikses. Ir tik slikts šis pasākums. Tev ir G, visi dzird blakus istabā. Tā es redzēju to draivu.
Tā arī bija tas pastāvigais valdženes klients. G izdzīvoja, un braucām trijatā pa Baltiju. Esmu braucis ar visām neizpistajām beibēm pa Baltiju, kopā ar G. Pilnīga brīvība.

Gājām ārā no lāčplēsenes, kur G mani uzturēja, naktī, šūpojot rokas. "ejam meklēt bērnus". es tiešam domāju tikai 8 līdz 10 gadus jaunākos draugus, pats ap 28. Bite smējās, jo gribēja ar mani meklēt bērnus.

Mani neviens vairs negrib.

Juliāna konkrēti gribēja, bet tik auglīga, ka ir 2 aborti, Viņai tuvumā nevar iet, kā būs bērniņš.
Ne no manis aborti.

Nē, mani visas gribēja atņemt G. Mammas iestādītais profils, ka meitenes ir danger. Izglāba mani no pisošās trusīša.

Beibes, jums reāli paveicās, ka tik ļoti baidījos.
G ir krutākā, varot mani savākt, un noturēt padsmit gadus. Vēl, izskaņā, bērnu dabūt. Es sen vairs nebiju materiāls, vnk lūzeris.

Nu pisties ar G, bija nenoliedzami labi, L bija vispār tā, ka es nestāvot domāju, tu negribi viņā ieiet? Laurā? Tev nekad vairs nestāv, kopš 2013. Metode bija iztērēt 40 eiro, par tabletēm. Nebija good, jo viņa nezināja ko esmu aprijis, un atzinos pēc 2h, ka ir iztērēta besīga nauda. Ko tu ātrāk neteici?

Ar pirkstiem viņa kliedza Ak Dievs. Pimpis man vairs neskaitās, tikai porno

Stāv besīgi, miegā. Reiz es sapņoju, un zināju, ka tas ir sapnis. Tie nav reāli cilvēki, Tas ir sapnis, miegs, un drīksti atlaist.
Es ķēru supermārketā sievietes, plēsu nost drēbes, izdrāzt. Tas bija ok. Viņas pat pieņēma.
Kā pamosties, novīst.

Feita pamanīja smadzeņu error, un teica "es tevi miegā izvarošu". Tik ļoti mani mīlēja.

L teica, es atdošu visu naudu par tabletēm. Zemfira

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: