zivs

10.. Jul, 2022 | 22:10
cibiņš ≡: zivs

Dzīvnieks. Es domāju tikai par meitenēm.
Raiders on the storm. Jā, cik es ļoti saprotu Morrisonu, kurš parādīja pasaulei pipeli uz skatuves, neiespējamos 70'-ajos. No matter, ka menti vaktēja, un aizvāca viņu skatuves.

Mani, menti aizvāca no ielas vidus, kad viens vnk taisīju šovu un pālī rāpoju, pilnīgi varēdams iet pat nestreipuļojot, pie Kronvalda parka pāri 4 joslām. No matter auto. Tālu nepaspēju aizrāpot. Attapos, ka acu priekšā ir zābaki. Ceļot acis augstāk. forma un rācija.
Busā žēlojos, ka drogas nevar dabūt, viņi labi strādā. Ļoti atdzīvojās.

Veda mājās, uzzinājuši, ka mācos akadēmijā. Savējais. Prieks iepazīties. Smējāmies visu nelielo ceļu. Uz valdženes teicu. toč varu stabili iet. Netērējiet savu laiku.
– Nu, ja tu esi drošs, ka tiksi mājās, veiksmi

Ak, ieraksts bija par citu. Vienmēr slapjā G. Braucām uz Latgali, viņas mājām. Es protams turu, cik tas vecais Audi iet (Audi ir mana mīlestība, bijuši 3 vai 4, bet pēc Subaru, es vairs nevarēju atredzēt piedzīvoto), tikai 140, vairāk nevelk. Pilnīgs lietus, un mēs mirstam, cik The Doors, ir kontekstā ar braucienu. Pie pašām mājām, jau Maltā, pēdējā brīdī (es protams nesamazinu ātrumu arī ciematā), tumšs plašķis, aizplanē milimetrus gar haubi. Mikrosekunde, un es būtu slepkava.

Bļāviens, man ir bijusi tiiik full spectrum dzīve, ka mācieties lūgt jebkādā pieejamā formātā. Citādi es to nespēju izskaidrot.

Es vēl nezināju, ka būs bērns ar G. bet sapņoju par meitenītes vārdu. Audi. Next bija Sestdiena, jau iegravēta. G nepiekrita. Tikai skenēšanā uzzinājām, ka puika. G jautāja, dzemdību namā, ejot kopā pēdējos soļus uz kabinetu "tu esi drošs, ka bērnam otro vārdu vārdu dosim tādu?" Pilnīgi nekādu šaubu. G mammuks nevarēja noticēt, zvanīja G papam, apskatījusi formālos papīrus "tu vari iedomāties, viņi tiešām ir ielikuši tādu vārdu". Kačs, latgaliski kaķis.

Es izpildījos. Otrs SIA bija Sestdienai Sidraba Skropstas, bet negāja, jo maksāju nodokļus

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: