zivs

9.. Jul, 2022 | 21:52
cibiņš ≡: zivs

Es rakstīsu vēl tālāk par resnumu.

Mani ir viegli nomērdēt badā. Uz šitpoustu reiz noreaģēju. Ieliku savas proporcijas. No shit, tas nav iespējams, mums nav tādas programmas. Bija 3 kilo par maz manam augumam.

Lai arī (the best)
Ar mammu, Krimā, man ap 10, es apēdu 11 čeburekus. Tur bija kņada, jo tūristu daudz, un gaida paplātēm rokās. Neviens nevarēja paredzēt, ka sīkais 4x gribēs 3 čeburekus.

Ar jūzera brāli izspēlējām spēli. "Ņihujā, es varu visu apēst. Bļaģ, es mierīgi varu apēst. Nu, neko. Kaujamies"
Jūs varat iedomāties, cik tievs esmu?
Četras vai piecas karbonādes, ar kartupeļiem. Vēl stīvējam pāris rosolu bļodiņas. Kola neskaitījās, vajag taču kaut kā to dabūt zemē. Pie karstmaizītēm mēs skatījāmies konkrēti acīs. Izgājām arā. Davai, peace, bija viss, par ko spējām vienoties. Mēs nomirtu, bet nepadotos uz nesažļembājamu karstmaizītes stūri, anyway. Nolēmām nemirt.

Dzeltenā prese speciāli atbrauca, un es biju uz vāka šitpoustam. Jūzeris maksāja par to visu, viņš grāba vēl lielāku naudu ~90 vidū. Bija pat viņa izsludināta balva Nike Air, ko viņa brālis tik ļoti kāroja. Es jau zināju, ka pastāv Nike. "Duelis Rīgas centrā" ar tādu extrabold, Vakara Ziņas mēģināja paņemt lasītājus. Bļaģ pa pilnu vāku nothing.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: