zivs

7.. Jul, 2022 | 22:08
cibiņš ≡: zivs

Getapro. Epasts "jauns pasūtījums". Nereaģēju mēnesi vismaz uz Getapro piedāvājumiem. Arī jēgas nav, jo neesmu attītījis blata fīčas, kuras iekļauj apziņošanu pusstundu agrāk par nemaksātājiem. Sēžu un nedaru pat pilnas rokas darbu.

Jānoklausās Gata ieteiktais Zemfiras 2021. albums. Jaunas mūzikas meklēšanā esmu tik slinks, tāpat kā sevis uzpucēšanā. Tikai apavus pērku no lētā gala, pašus pašus, kas patīk, un tas nav dārgi. Vēlreiz reklamēju Timberland. Ir bijuši vairāki, kopš pirmo reizi izmēģināju. Arī urlu Adidas un Nike ir labi, bet Timberland ir nenonēsājami. To pašu varu teikt par Cat. Novazājās Cat līdz bomža līmenim, bet no fail funkcijās.
Taču, kopš kliboju, visi apavi nonēsājas ātri, arī Timberland un ziemas Levis pa 120 sūc iekšā ūdeni. Laura vemstās par maniem pašreizējiem Timberland, jo nopirku jau ar novazāta velūra tekstūru. Tikai ārzemēs tādus var atļauties, kur nav ušakova ielu*, jo vienā setā viņi ir Gods Kalpot Rīgai līmenī. Labs rādītājs, tātad aptuveni 3 gadi diendienā, kad nav totāls ziemas sniegs. Riebās viņai mana izvēle.

Skrēja L pa Siguldu fočēja, ko man pirks, bet nē – viņas apavu gaume savam džekam man neper. Tajā bija pat drausmīgi, zili Nike. Thou, gaumīgāk, kā viņa sevi un mani saģērbt māk, es neesmu pratis. Vnk vecs perdelis, kas vairs nerubī. Pēc tā kā viņa mani apdeitoja, "visas meitenes uz ielas /NSRD/" uzlūko mani vairāk kā džeku. Tas, ka es netieši skenēju, un zemapziņa notrīs (neizrādu, vai ja ir traki, novēršos), ja pretī ir vaibs, neskaitās. Man tā visu dzīvi ir. Tāpēc Pink Floyd, ka ar infrasarkano, man neredzamo, kāds cits manī redz fluid.
Spieķis reāli nevienu nepiš. Protams, tas ir šķērslis, bet ne nerakstītai attieksmei.

Reiz nopirku TIK ērtas spāņu vasaras kurpes, kā elpojošas un nekarsējošas vilnas zeķes kājās – ej un baudi katru soli (brendu neatceros, jo slikti beidzās). Kristīne vienīgajā tikšanās reizē pat aptaustīja, jo tās bija tik foken semi-zeķes-kurpes-sandales. Aiznesu pēc 2 mēnešiem uz veikalu – nah, vispār nav vairs zoļu. No response – pēc nedēļas "ekspertīzes" atgrieza – pis nah, kurpēs nav vaina.

Zvana Gatis. Beidzot ir ko darīt. Jāatzvana.

* pie mājas ir ušakova ezers. pie mazākās lietusgāzes, ir necaurbrienams ūdens laukums pēc ušakova laika "jaunā" ceļu seguma. visa Ziepene ir salauzt mašīnai visu piekari stafs. normāli, ka sūtīju Amerikam nāves draudus epastā vairākus, un jēriņš pārmīzis taisnojos jau mentu cietoksnī, Gaujas ielā

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: