zivs

6.. Jul, 2022 | 23:19
cibiņš ≡: zivs

Parunāju ar Gati. Es esmu stārs (tikai pats tā domāju, tie nav Gata vārdi), komerciāli veiksmīgs stārs. Viņš ir domāšanas stārs. Viņš nolasa mani. Redz manus caurumus, komplimenti mani neinteresē. Viņa komplimentiem neticu, jo arī rūpējas, lai cilvēks justos labi, un citu komplimentiem arī nē, jo viņi mani neredz.

Te der tikai Norvēģijas meža kaķis un Nine Inch Nails – mierīgākās vietas, kur atlaist muguru.

Komplimenti mani interesē, bet ne no emocionāli saistītiem cilvēkiem. Neieinteresētu cilvēku komplimentiem es ticu, un arī tādi man birst kā konfektes, esmu pārēdies.

Viņš teica, pizģec, parastais 15 eiro stundā, tavā līmenī. Saņemies. Es rietumiem, kas mani izcels no dirsas 2 mēnešu laikā, es vnk nevaru to pateikt. Tik cilvēcīgas, ne sučku attiecības. Būtībā, paņēma 4. reizi atpakaļ pēc ignorances, bet tikai 3 dienu. Šodien runāju pa tel, viņi raud, cik esmu labāks par rezerves dizaineri. Visu visu man dos, nebūs elpas. Kā viņiem teikt ka tas maksā vairāk. Nekā. Dievināt sevi, kā es daru. Gatis, teica, un ne viņš vien teica, konkrēti dzirdēju atstāstu, ka tādi ^talanti^ nemākot paprasīt naudu. Meibi vnk bigots, jā bigots. Naudu, fcking naudu.

NIN anyways, uz visu vakaru

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: