zivs

28.. Jun, 2022 | 04:15
cibiņš ≡: zivs

Man jābūt vienmēr formā, un es arvien vairāk to daru. Arī mēnesi+ neizmazgātā, melnā krāsā pievemtā istaba to apliecina. Kāpju pāri traukiem, kuri krājas mēreni. 200 L maiss to dienu būs vajadzīgs. Ilgs laika periods, kaut 3 dienas off un 1 on, vai 1 on 1 off, vai amf pa galdu, vai nedēļa off un 3 dienas on.
Plāns pēc mammas ir maukt no šejienes neatskatoties. 2-istabu var cerēt nodīlot pret puslīdz norm 1-istabu normālā vietā un stāvoklī. Bet esmu pateicīgs, ka viņa joprojām ir šeit. Pārējais ir runāts 1000x, arī šis. Vnk esi formā. Mamma cieš tevis dēļ. (Nav vērts ar viņu (zivi) runāt, viņš tāpat neko nejūt un nerubī)

Nav laika vākt. Tad, kad paņemu brīvu, es gribu padzert vai vnk pagulēt miegā, un tad atkal zibvāvere. Reāli nav kad, šo miskasti apsviest otrādi.

Bērns ļoti grib ciemos. Pateicu, ka drūmākus šausmu stāstus viņš nebūtu redzējis, un jes – ir motivācija atrast laiku savākt. Pats esmu iekapsulējies. Kā jau reiz rakstīju, ka viss esošais ir interjera elementi, nekas vairāk. Pilnīgi netraucē.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: