zivs

13.. Jun, 2022 | 01:29
cibiņš ≡: zivs

par LV depresiju.

Ienāciet kaut vai pavirināt komentos, ja nav drosmes ieiet ar pierakstu, par sekojošo tekstu, ja esat tik depresīvi, lai tur līstu pie šī ieraksta.
Saņēmu no džeka sms, kad atbildēju, ka cool, ka aizbraucis uz NL. Citāts (izgrieztas personālijas):
Jā. Šeit ir forši. Šeit Nīderlandē ir kā paradīze Zemes virsū. [..]..cieņpilna attieksme pret darbiniekiem. Latvijā izturējās sliktāk kā pret suni..[..] Es diezvai Lavijā atgriezīšos.

Nākamā ziņa:
Es saņēmu Nīderlandē pilnīgu brīvību. Ir izeja no jebkuras situācijas

Ko es ar to gribu pateikt. Ka mums te jāturpina dzīvot, un nedomāt, ka ārpus šim, krievu jebalas 50 gadu varotajam, un turpinātam varot, miestam, jo izvarotājs jau nekur nav pazudis, pastāv kaut kas cits. Es vairs nedomāju, tikai strādāju un dzeru, un ceru drīz nomirt. Nu nē, tā nav smuki. Ar tādu sūdu, ar Esību neiedraudzēšos.

Dzert arī tiks noņemts. Priecāšos, ja antidepresantiem un tabakai pietiks nauda.
Ko lai Lauras kaķītis iesāk? Viņai pirmajam būs par ko paēst, ne jau tik traki, bet ko lai viņš iesāk, ja es neredzu šeit sev vairs vietu, un ne jau muļķības man prātā. Es vnk neredzu sevi tālāk pastāvam. Viņš mierīgi elpo, iesnaudies tepat, uz galda. Viņš nojauš visu. Ja būtu tā, kā jūtos un rakstu, viņš stabili tik mierīgi negulētu. Tātad, tā ir tikai mana noskaņa.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: