zivs

11.. Jun, 2022 | 05:11
cibiņš ≡: zivs

Tā kā, šodien darbs ir ciba, jo ir jau pieci, varu pastāstīt, biku iemetis, par savu narcismu.
No rīta, kad tikko nogrūdušam kārtējo, sajūsmā uzņemto, kārtējo darbu rietumiem (jūs spurgtu, kāds āpsis, ja redzētu. zero. ir 100 000, kas var izdarīt to pašu – parastu reklāmas materiālu, bet nelielās), uzradās sročnijs (tieši tā to pimpi ir jānosauc) klients. Es jau biku paguris, bet iespēja dabūt piķi uz Revolut, jo no rietumiem, kur stingrs līgums un viņu grāmatvedība, un tikai Swed, jau sastrādāts limits mēnešiem uz priekšu, netieku naudai klāt. Nu neko, cepjos pilnā spolē, kā un ko. Tabi krājas, lapas lido, Adobe, folderi histēriski virinās, cīgas ik pa laikam.
Pēc 2,5h atsūtu konceptu, bet rakstu, ka to var dabūt tikai uz 23iem, no pasaran, un maxās (parastu naudu gan).
Tas pimpis, nebrīnītos, ja depresīvais latvietis rīkotos tikpat ciniski, ir paralēli iedevis šo darbu vismaz vēl vienam, un stundā jau ir rezultāts, un maksājot uz pusi lētāk. Lepns, atsūtīja uztaisīto. Es noslīdēju no krēsla – tāds bērnudārzs, ko viņš ir akceptējis, pēc tā koncepta, ko viņš raksturoja man uzdevumā.

Un manus kreditorus tas neinteresē, ka šodien redzēju salīdzinājumu, ka urbju, 2x pārspīlējot, līdz 15x tālākam level. Naudastanau. Mani taisās drīz kārt. Skumji. Labas dienas, kad var iedzert, atlikt to domu, ka jau redzu cilpu, lai cik strādāju.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: