zivs

6.. Jun, 2022 | 07:27
cibiņš ≡: zivs

pizģec ješčo ņenastal. alko beidzies, nauda arī, rietumiem un lekcijām apsolītais – nekas nav darīts. būs drūma diena. pat nav ko uzlāpīties, kaut vai ar kefīru, un, protams, pāris dienas nav arī ēsts.

parastie alkoholiķa stāsti. saprātīga iedzeršana pārvērtusies kodienā. gari nagi. taktili besī spiežot pogas. puskaraļvalsti par kaut vai jebko iedzeramu. šobrīd pat saņemtos uz odierīti. ūdens tev ir, vismaz.

es atradīšu izeju. mirt nost un nedarīt darbus netaisos. 2 min līdz astoņiem.

bļāviens, dzīvnieku pidžama smird. to gan no sevis negaidīju. pālī biju, bet vislaik līmenī. jāiet noskaloties.
mammuks helps. kad ir tik sūdīgi, visu var sarunāt.

noskalojos un ģērbjos. fcuk, izrādās tikai piecīti. bet nu vismaz. jāņem 14% bombas – jau izkalkulēts sen, ka puslitrenēs ir visvairāk spirta pret cenu. pats lētākais alko. iedomājos sevi iznākam no bodes. tad es sevi apskaudīšu. laimīgie cilvēki, kas nav tādā bedrē.

ļoti slinki kustos, skatos apkārt – nu jā, tas jau ir kodiens – tara izmētāta pa istabu. šoreiz nevajadzēs 200 litru maisu, bet mētājās kur pagadās.

nevaru izkasīties. ļoti zema baterija. ziepenē ir fantastiski zemu cenu alko bode. tādu puslitra bombu var dabūt par 1,55. par piecīti sanāk 3, katra ekvivalents 175 ml šnabja.
b., tik ļoti nav spēka šobrīd. dodies, soli pa solim.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: