zivs

Deinata izstāde

30.. Maijs, 2022 | 01:23
cibiņš ≡: zivs

Tas kokaīna pārītis viducī. Džeks iesauļotais – stabili, un gan jau naistīte arī. Koku nevar redzēt. Tik tīra ir tā droga. Es vnk pazīstu vizuāli uz čuju, hipotētiskos koka degunus.



Skaistas lencītes viņai ap kājām, kas vēlāk tiks paceltas gaisā. Koks ir nepārspējams drāzējs. G bija autā, ko koks darīja ar mani un viņu. Meitenēm koks per un patīk vēl dullāk nekā puikām. Tested on more than one (not sexually).
Neko nevar redzēt, un salīdzinoši, šķiet, ka pat nevar just. Ļoooti niansēta droga. Arī tāpēc tik dārga. Dārga gan, daudz citkāpēc. Viens no tiem, piemēram, ka eiroparlamentā visās tualetēs esot atrastas koka pēdas. Smalkiem turīgiem cilvēkiem neder plebeju drogas. Jo ar koku var mirdzēt un izskatīties kā no veselības kluba ieradies, un līdzsvaroti pārspēt ar prātu.

Bee Gees vārdiem (nevaru atrast kurā dziesmā) – getting fast, taking slow. Koks pilnībā sakārto prātu, un overclocko tā, ka pat to nejūti, tikai konstatē ar kaut kādiem saviem mēraparātiem. Jūties par skaidru, un vajag malku viskija. Neesi pieradis justies skaidrāks kā esot pilnīgi skaidrā, un nevis sapēries ātruma zāles.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: