zivs

19.. Maijs, 2022 | 23:17
cibiņš ≡: zivs

Sagatavoties lekcijai man bija laiks nedēļa. Bija jāsagatavojas labi, jo no nogulētās lekcijas kuratore paglāba, nomierinot pūķus.
Taču, pa kuru laiku, ja mani pa taisno no pannas, uzreiz ielika vāveres ritenī.
Tā, knapi pagulējis pēc vāveres rata, attapos 3h pirms lekcijas, tikai ar pusmiegā apdomātu plānu. Šo za strjom, šo za panīk! Antideprji, mate, kafija, – ko ķert, ko grābt. Trepes ir līdz, bet xanax nepalīdz. Lapu aprakstīšana stenogrāfijas steigā un salasāmībā, histēriska web brauzēšana. Kad aptuveni 2h laikā biju paspējis nospraust karodziņus, kā mēs virzīsimies, lai tas varētu arī plaukt, no maniem nerviem bija palicis tik daudz, lai online audience dzirdētu kaut ko starp neartikulētām skaņām, adobes terminiem, klusumu, un noskatītos uz folderu apjukušu virināšanu.
Sarēķināju minūtes. Vēl paspēju pēc asiņainās mērijas komplekta tieši pirms sākuma.

Viss bija super. Vēl palielinājis anti-d devu, stāstīju, rādīju tā, ka es arī droši vien brīnumā noklausītos, cik izskaidrojoši par to, ko es teorijas līmenī nemaz nezināju. Stāstot nemuldēju, vnk klausījos, izbrīnīts, sev līdzi.

Meitenes bija sajūsmā, un tad mēs paņēmām 15min break. Pārtraukumā par agri sadomājos, ka viss kārtībā, un atgriezos jau bez adrenalīna. Mēriju pārtraukumā gan minimāli.
Meždiensc. Mani palaboja – "Lauku atbalsta dienests".

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: