zivs

šis ir trash. nebojājiet sev dienu. pagaidām nedzēšu, bet riebjas ieraksts

13.. Maijs, 2022 | 06:53
cibiņš ≡: zivs

tā negribās strādāt, vēl kko jāparunā.

palasīju leitest

pilnīgi neinteresē un laikam arī neesmu rakstījis par second-trendu c-19.
vīruss pastāv. nav šaubu, bet tā pērtne, bļāviens. idiņi.
G, bērns, m-draudzene pārslimoja kā sīkumu. meibi paveicās. neesmu nekāds antivax, bet nope. mēs ar mammu no vax, principā. gopzemz var pisties dirst un visi antivax.
kur vēl var būt sliktāka imunitāte kā mums ar mammu. vispār don't care. psihākajā periodā dzēru vīnu ar lāga džeku rajonā no vienas pudeles. don't care at all.

tik lēti pērkami cilvēki. tas nav apvainojums. mani lēti varētu nopirkt uz gan jau ko citu. katrs jūdzas uz to, kas viņu spēj nopirkt.

un vispār, kam ir bail nomirt, ne gluži nav pelnījis dzīvot, bet tad tas vairs nedzīvo.

dzīvot ir viss, ko nozīmē dzīve. /to gan var muldēt tas, kurš pats nav piedzīvojis patiesas šausmas/
neesmu pārskaitījis pat vienai patronai RU drausmu pierei. kad lasīju par miljoniem, miljardiem, ērti noignorēju. nebūtu invalīds, sadzertos un pats pieteiktos. tas būtu vairāk par vienu patronu. viņi pašlaik visu Eiropu, pasauli(?) iznes uz savām ciešanām.
[bija teksti, bet lieks, drausmīgs ļaunums, ko pie pilna saprāta, nepieļautu, ja man jautātu] RU ir gudri jāsadrupina, FSB valsts pārvalde, valdošie bandīti gan masu kapā, bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem, un bez spīdzināšanas – vnk nonullēt. ja tauta saceltos, sadalīt RU pa sīkām teritorijām, lai tā vairs nepastāv. somi dabūtu savu, ķīna lai noplēš pusi. vēsturi es nezinu, bet gan atrastos pietiekami, kas atstātu no tās teritoriju tikai ap palikušo vājo maskavu.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: