zivs

19.. Apr, 2022 | 23:13
cibiņš ≡: zivs

"visiem, paldies Dievam, viņi paši sev ir pirmie"

nu nē. es ātri skaidroju, panikā par nevirzošos žurnālu.
un atkal runāju pašsaprotamas lietas. ego ir totāli jāierobežo, lai esi pats kārtībā, tas gan pirmais (jo citādi nekas nenotiks, būs haoss), un ne vairāk. next ir to kompilēt, lai citiem arī ir labi.

ar metanoia man gan iet švaki. kopš tās reizes, kad indulgence parādīja savu "intelektuāļa" seju, izlasījis par manu metanoia, es tiešām biju sācis ar sevi strādāt. tas ir tikai laika atskaitei. I do, un tad jau būs labāk. Melnie plosās, vnk pārtrauc manu prātu, un bāž savus omnivas sūtījumus, še ņem.
"klostera Laura" teica, ka tu esi sacaurumots, bet dzīsti, un dēmoniem vēl ir vaļā vecās durvis. būtībā no drugs, no alko. tās ir viņu durvis. brīdināja tikai par alko, pavisam nesen, 2019, kad bija Rīgā. pats zinu, ka drogas man tikai dod, un (smejieties), nekad neesmu bijis no drogām atkarīgs. viena vasara bija uz ecstasy, un arī tā nebija atkarība, jo ātri apriebās. alko gan visu atņem.

no stāstiem var rasties iespaids, ka amf man topā. bija posmi, kad maucu nedēļā vai divās 2-3 dienas. nu jā lauva, arī 5 dienas ir bijušas

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: