zivs

19.. Apr, 2022 | 20:55
cibiņš ≡: zivs

par diplomdarba-multenes sākumu.
kodu parastajā stilā, un sapratu, ka vajag amf, lai nekavējoties tiktu uz pekām. čoms, reperis, bijis arī uz LV skatuves, noorganizēja. aizbraucām uz Salaspili, Klondaiku atceros tikai kad iznācu no tualetes, neapslaucījis nāsis. kaut kas tur bija ar lekšanu uz galda, bet tas biju parastais es.

cits stafs, ka apjēdzu, ko gribu ar to amf darīt, un 4os naktī bārmenim palūdzu kādu lapu un pildspalvu. bija tikai avīze. švīkāju, n-reizes ar pilteni "Rīga", maksimāli lieliem burtiem, bet tas bija durdoms. skaidrs, ka mašīnu gaismās to neizlasīs. pateicu visiem čau, un devos uz šoseju. tās es tur stāvēju, apbrīnojami neilgi, turot avīzi, no kuras 99% nekas nebija nolasāms. savāca laipns onkulis, bet ceļā nobijās, jo laikam nebiju adekvāts. tiku līdz zemitānu statoilam, tur arī mani neņēma par pilnu rubli, un bija laimīgi, man aizverot durvis.

mājās, vājprāta acīm, es iebrāzos, un momentā sāku klāt tempera fonus multenei, visu saskenēju, un izdarīju tik daudz, pat jau sācis animēt, līdz G pamodās, ka vispār nesapratu, kā to var izdarīt, nezinu cik, bet ļoti mazās stundās.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: