zivs

9.. Apr, 2022 | 13:51
cibiņš ≡: zivs

Tieši "klostera Laura" man 2000 pateica, vienīgā, capslockā, kad prāts spēja paņemt visu, vizinoties kopā, man amf kurā tur dienā. Nē, ar G tev nebūs, jūs esat ļoti dažādos virzienos. Atbrīvo sevi. Es tik atviegloti nopūtos, un uzsprāgu reizē. Tas bija apvērsums. Man aces gāja riņķē. Vienlaikus draugs uzbruka un piekāva, sitot ar rokās turētu zābaku, vienīgais, vienu reizi dzīvē. It kā es pišot viņa draudzeni. Man viņa pat tuvu nebija pievilcīga, diespas. Pat nedomāju draugu meiteņu kategorijās. Viņš redzēja daudz. Arī bija teicis, nedzersi, tiksi prom no G. Tas pats, kurš uz skābes redzēja manī četrus. Visi redzēja, kas notiek. Viņš redzēja tikpat spilgti kā Grieķijas Laura, tikai greizajos skābes spoguļos, un izteiksme bija sist, lai maucu prom. Prāts viņam projicēja to kā krāpšanu. Citādi viņš to laikam nespēja pateikt.
Tālāk auto vadīja GR Laura, jo uz amf kauli tik trausli, ka vnk ar roku vadīts kerzas uzsitiens pa celi, to salauza. Man sākumā vnk drusku sāpēja un piekliboju, atvelkoties līdz mašīnai.

Dziedēju celi, mēnesi. GR Laura vislaik bija blakus, pie mums ar G, un likās, viss šobrīd mainās, tikai G vēl nezina. Daudzmaz sadzija un aizbraucu nah, no visa, no G, no drogām, ar 100 Ls kabatā, uz Norvēģiju, nezinot, ko es tur darīšu, pirms tam 50 notriecot Pulkvedī no pieejamās naudas. Dieva klātbūtne mani reāli pavadīja visu to laiku kalnos. Stāstīt bulšits un gari.

Bet tas, ko es izdarīju atgriezies.. No lidostas atbraucu pie G, jo tik ļoti negribējās pie mammas. Nauda zero, ne santīma, braucu autobusā pa zaķi. Uzņēma sirsnīgi un satraukti priecīga. Arī es, ļaudamies, ka tā ir. Un drīz palūdzu man nopirkt alko. Ienāca čoms, vnk ciemos, un man neprasot, vnk ielika saujā ecstasy.

Whole story

UPD. vēlāk atbraucu pie drauga mājas (pritons vecāķos), nesen noņemtu ģipsi. viņš iznāca ārā. nekāpu ārā, pasniedzu viņam rozes un noskūpstīju uz vaiga.
tas bija dīvaini mums abiem. viņam tiešām es rūpēju.
džeks gadus vēlāk netieši sauca palīgā, un murmināja jau psihs, ka trepes ir līdz, bet draugi nepalīdz.
tur neko nevarēju darīt, tāpat kā tagad Ukrainai.
viņš nojūdzās. pilnībā. domāja ļoti daudz, un skābe viņu aiznesa nahui. nespēja vairs to uzņemt, ko saprot.
dzīvo vecāku vidzemes mājās. neesot komunicējams.
guli ērti, Armand, un ļoti labi, ka nedomā

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: