zivs

stamina

3.. Apr, 2022 | 01:03
cibiņš ≡: zivs

Ja man kas ir dabas iedots ceļa somā līdzi, tā ir unbelievable stamina.
Šodien pastāstīju cilvēkam, ka jūtos nedaudz noguris, jo nomocījis sevi nedēļas kodienā, un arī nevarējis normāli pagulēt, piecēlos no "līķa", maucot savas zāles un ārstnieciskos daudzumos malkojot kokčiņu, nostrādāju divas naktis, tad atlūzu kā sesks un pagulēju 6h. Cilvēks bija jau zinājis nedēļas notikumu gaitu, un redzot mani vēl palīdzam tīrīt ledusskapi, minēja, ka sen būtu atsviedies.

Ir, kas redzot kā es staigāju, neiedomājas, ka tieku tālāk par veikalu, un runas par braukšanu ar riteni, vienkārši izlaiž, kā stāstus par redzētu NLO.
Par 8km pastaigām dabā ar Lauru, es neturpinu – nav man cilvēki jāstreso.

Dzīvē nav daudz sanācis sportot, – tiiik garlaicīgi, un kaitināja svīšana. Toties ballīšu laikos, drogu un alko apmērs, ja ballīte ieilga uz dienām, – Ozijs, necenšoties pievērst sev uzmanību, iekrekšķinās.

Nu jā, un tad mani apstādināja. Staminu atstāja, bet iepisa ērci, un tai sekojošu kļūdainu dūrienu mugurkaulā. Tad gan aizdomājos, kas acīmredzot arī bija mērķis, un apstājos ārdīties uz gadiem diviem.

Mja, vēl palikuši plāna A startēšanas dienā iepirktie kokčas, bet apgrūtinās darbu – kādu pret rītu, kad taisīšos uz čuču muižu.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: