zivs

28.. Mar, 2022 | 14:03
cibiņš ≡: zivs

es rakstīšu, un to daru, arī kad redzu, ka tas ir labākajā gadījumā ūdens.
dombrava reiz komentārā minēja, dienās, kad biju diezgan suicidālā noskaņojumā, ka varbūt es to visu izrakstu cibā, jo tā ir mana terapija (kaut kā līdzīgi). ar domu, ka tādā veidā tieku no tā vaļā.

nu ja. kam es to visu gruzīšu? cilvēkiem, kas var mani nelasīt, ja negrib. ne tuviem cilvēkiem, kas būtu spiesti klausīties vnk caureju, jo katrs kaut kā cieš. es arī nespēju uzņemt kāda sāpes, ja tās sāk mani pašu apēst, vai vnk pjanas pļāpas un mana darba laika izniekošanu.

mikrons dzīvesprieka un pozitīva dziesma no Yessayer manā tik regulāri skanošajā radiogalvā. skolā draugi mani sauca par radio (reti lietotā (ne gluži draugu) iesauka gan bija teftelis), un vēl 2011 viens puisis to teica, jo man ir totāla muzikālā atmiņa, dažkārt pat lirikai, ja esmu spējis to uztvert, selektīvs info par mūziķiem, kuri interesē. mūzikas dotības gan man ir pilnīga nulle - nemāku neko neko, pat nezināju, kas ir solfedžo, pirms bērns nesāka mācīties. un dziedāt, - man daži cilvēki pat lūguši tā nedarīt vairs. arī to esmu stāstījis.

stāstīju arī, ka delīrijā 2011 prāts pats sacerēja dziesmas - mūzikas halucinācijas prātā pilnā hi-fi izšķirtspējā. viena, ko domāju, ka affigena kruta Rammstein dziesma, bet neatšķīru, ka to dzird tikai manas smadzenes. viņi to uzrakstīja gadiem vēlāk, krietni vājāku

oh, here comes a little sun. bītliem bija citi vārdi, kurus dažas rindas atceros

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: