zivs

21.. Mar, 2022 | 03:57
cibiņš ≡: zivs

Cibā nevajag rakstīt par narkotikām. Mēs esam maz, un viegli novērojams pulciņš. Mūs liek mierā, diezgan saprotami kāpēc – tāpēc, ka tad atklājam/ies vairāk.
Kā saprotat, mūs lasa. Kas? Cilvēks, kam tas ir darba pienākums.
Pazinu intelektuāļu laikos cilvēku, kam maksāja valsts par visu drukāto laikrakstu izlasīšanu. Pats sēdēja uz amf, un cienīja visu brīvo, bet darbs ir darbs.
Miljonāra dēls, koruptīvos skandālos iesaistītas būvfirmas valdes locekļa dēls. Tēvs izdomāja, ka dēls pietiekami nelido uz Austrāliju, ganjas pods dzīvokļa vidū arī laikam nav redzēts, nopirka viņam jaunu Citroen.

Un es te kārpos, sēdēdams uz naudas, nedodu nevienam. Zinu, ka miljonu atņems jau rīt. Ja man būtu poh, es izbērtu visu amf pa galdu, un lai Dies stāv klāt. Alternatīva ir nākt no virtuves, saprotot, ka austrumi "allah akhbar" hašiša acīm mani nozūmētu par eiropeiešu attieksmi pret dabas dotām dāvanām. Tobiš hašiš neš.

(amf man ir delikatese, es to atļaujos, ne naudas dēļ, ļoti reti) sāku domāt, ka vajag biežāk. pamēģiniet. ja vien paši neesat tik stipri, lai varētu šķelt sevi un vēlāk salikt kopā

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: