zivs

27.. Okt, 2024 | 15:23
cibiņš ≡: zivs

I see Weantuleeba. Tā gribās runāt, es aizrunāšu visas ausis, bet man ir kolosāla klaviatūra, varu nekļūdīties burtos. Es nevaru rakstīt wordā, tur mani neviens nedzird. Vajag auditoriju.

Fak, Laura, cik ilgi tu mani vēl pārbaudīsi? Es zinu, es pats nemāku tev tuvoties. Mēs iegulsimies katrs savās joslu pusēs, tā apmēram Мумий Тролль.
Fak, kost vēl vairāk. Es atkāpjos šodien no nepiespiesta skaidruma. Man patīk būt skaidrā, ļoti, bet kad izvēlos, tad nahui.

Ir galēji. Ir Mobijs, un tu man palīdzēji viņu iemīlēt vēl vairāk, jo es ticu tikai cilvēkiem, kas ir ar depri. Feitu nepieminam vairs nekad. Es teicu to tikai, jo nekad vairs nepieminam. 27. novembrī viņai būs dzimpene, Strēlniekam, es viņu nesveikšu, viņai iespējams riebtos, bet zināšu, katru gadu. Naših ņebrosajut.
Believe me, es zinu katras meitenes dzimšanas dienu. Par Magnoliju šaubos, jo viņa speciāli jauca datumus, lai es nezinātu.
Fun fact, es nezinu Kaulas dzimpeni, bet ir nojauta, ka nav ne Uguns, ne Gaiss, droška Zeme, varbūt Gaiss, labākajā gadījumā. Tā bija līme, varbūt uz īsu laiku, nedomāju, ka ilgi sanāktu, bet nu pilnīgs adhesive, with no brain, pure straight fall.

Manas prognozes interesē mani vienu. Kaula ir Gaiss, I bet. Uzvedās kā Uguns, bet ir ļoti kā Svari, Gaiss.
Es braukšu uz pilsētu, pēc mate tējas. Es neguļu, esmu kaķis.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: