zivs

23.. Sep, 2024 | 23:18
cibiņš ≡: zivs

Jau pagatavoju ēst, tikai jāēd. Drīz. Vēl ir pēdējais 200, ko jāpiš.
Es nerakstu šeit to, ko nedrīkst rakstīt. Es vnk ļoti mīlu. Un whatever, ja izklausos pēdējais lūzeris. Es vnk totāli dzeru.
Alkohola asaras. Rīt man būs ļoti slikti, un būs jāstrādā. Fak, es vnk raudu. Ne tāpēc. Es nezinu kāpēc. Man nesāp ķermenis necik. Jūs nevarat iedomāties, ka sāp, tikko nesēžu vai neguļu. Man tas ir pilnīgi vienalga. 11 gados var pilnīgi pierast, ka stāvus sāp tā, ka jūs aizietu atmatā, bet es "skrienu", cauri fiziskām sāpēm, un nekad neesmu ņurkstējis. Arī tagad nē, jo man pofig.

25 km ar velo jau ir ļoti daudz man šobrīd, un 8 km iet ar kājām dienā – ja ir Laura, tas bruņiniekam ir vnk normāls pārgājiens. Nekad nelikt meitenei justies, ka džeks kaut ko nevar. Tikai atklāti, 8 km noiet ar savu sūdu, ir tiešām ļoti daudz. Esmu ļoti piedzēries, ja šādi runāju.
Un tā mēs Siguldā staigājām ne vienreiz. Tas bija viegli. Es iešu ar tevi arī 10+ km, vnk dod iespēju. Varbūt pat bija 10 km, vienā reizē, ja var ticēt telefonam. Tātad iešu 12 km. Vairāk par 12 km mani nevajag pazemot. Tur jau nekas vairs nebūtu izskatīgs. Esmu Freddy Mercury fans, ne sieviešu krūšu. Ok, Lauras ir TIK skaistas. Bet tas jau ir ļoti par daudz.

Wish I would never been born at all.
Laura, tu redzi, es tevi absolūti, fakin mīlu. Es pārtraukšu dzert. Man vnk bez tevis nav dzīves

/Queen - Bohemian Rapsody/.

Another one bites the dust.
Kokaīns

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: