zivs

24.. Jul, 2024 | 19:49
cibiņš ≡: zivs

Delfi: Prinča Viljama gada alga pēc titula maiņas esot vairāk nekā 27 miljoni eiro.

Es te tā parēķināju, un nesakrīt. 27 dalīts ar 12 mēnešiem, nu nekādi nesanāk vesels skaitlis. Skaiti kā gribi, 3M paliek pāri.
Man?! Ne es skops, ne alkatīgs. Padalam uz cibiņiem. Kritērijs varētu būt, plašsirdīgi, mēnesis.
Velkam ārā cibas stats: "updating in last 30 days: 242".
Tātad, ap 12K katram gadā, kilo mēnesī. Kā drošības spilvens, vai kāds kārots sīkums.

Bet, lai vai kā, viss sanāktu pusgodīgi. Tēja, goldie, nefolks ievāktu papildporcijas, un vientiesīgie deģenerāti ar vienu rakstošu cibu – gnidrologs, mapats, zivs grebtu tālāk savas koka karotes.

Un vai vaļsirdīgi tu nevari pateikt, ka esi kapitālists, ne komunists, un visus 3M gribētu sev? Nē, es nevaru. Jo tad es dalītos ar saviem tuvajiem, ne maz, un kuru nebūt nav tik maz (arī vienas vai divu roku pirksti ir ok), un visiem ir zināmā mērā fuck-up ar naudu.
Pusi gan gribētu sev, estētiskai, siltai mājai ar dārzu, mums ar Lauru un Jāzepu (un viņa nākotnes meiteni, mājai, ko viņiem vēlāk mantot).

Bet, pag – tas taču nav vienreiz, bet gadā! Vienalga, visiem savējiem viss sanāktu. Par citiem gadiem es nefantazētu, – manējiem, man viss būtu. Es tiešām neesmu alkatīgs, hu. Ceri un dzeri.

Es lieku uz Lauvas lielo sirdi. Jūs palasiet aprakstus. Viss horīšos savelkās uz Lauvu, kā the most.. Lauvu vada pati Saule, kādi tur [brendiji] Merkuri (ir tikai vēl viens sliktāks brendijs LV par merkuru. Divi. Pagātne. Forget). Pārvirzot pointu – LV vispār neražo stipro alko, vienīgi nedzeramus šķidrumus, kas satur spirtu. Pls neriskējiet. Ir daudz pieredzes, faktos balstītas, n-liecinieku apstiprinātas.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: