zivs

21.. Jul, 2024 | 02:45
cibiņš ≡: zivs

Kā es biju apsities uz Tricky konci?
Nesen biju atklājis Wellbutrin īpašības, vēl ne to, ka wellbutrin var ar panākumiem šņaukt, vnk košļāt vairāk kā vienu, sub-ecstasy. Es tuvu rubījos ārā no vortex, pāris sakošļātiem AD, un pilnīgi pietika ar 100-200 gramiem brendija. Mani facecontrol, bounceri ļoti nopētīja, bet ielaida. Biju visadekvātākais koncertā. Kaut kad meklēju tualeti, un tā steberēju pa telpām. Cilvēki bija empātiski, un ļoti šuvās par manu stāvokli, visi deva ceļu, tuvu atvainojās ne par ko, ka tuvu klūpu krītu, nenormāli laimīgi pārsities, spieķi bakstīdams sev ceļā, lai neapgāžos. Es ļoti pateicos sevī viņiem.
Tie, ar aliņiem bija it kā pie skatuves, kas neizskatījās, ka saprot, uz ko ir atnākuši.

Now, man nau naudas, lai smaidītu aptiekārēm "kā ar wellbutrīnu?". Kādreiz pārdod easy bez receptes, bet tad tur vajag ņemt uzreiz daudz. Tikpat maksā īstā droga, uz krietni mazāku laiku. Taču kvalitāti nesalīdzināt. Pēc murga wellbutrin, īstā ir tā, ka viss nostājas vietās, pāriet visi deprji, tu vnk mirdzi. Wellburtrin tā nav, ir tikai traks ātrums, un zero garastāvoklis, ja nedzer alko virsū.
Wellbutrin lapiņā ir, ka stimulē suicide sajūtas. Garīgais no tiem AD tiešām debīls. Es lietoju citus, jo eju zāļu terapiju, ne sapēršanos no AD. Neprasu psihiatram neko, tikai xanax (alprozolamu) šoreiz palūdzu, ko arī nelietoju, vnk lai ir.
Drogas ir jāgādā īstās, ne šmugulēt ar zālēm, ja jau tā.

Wellbutrin ir bezapziņa. Tu attopies pārspējis sevi, uztaisījis labus darbus, visiem esi paticis, bet pašam ir mūžīga neapmierinātība ar sevi, nekas nav priecējis, tu vnk vislaik esi bijis līmenī, un to damage manī neviens nav redzējis, jo es tomēr cenšos.
Es runāju par laiku, kad Laura atrada tualetē vecu bankas karti un salmiņu, jautāja "wtf, ko tas nozīmē?", smejoties, un vēl vēlāku laiku, kad bērns dzīvoja mēnešus pie manis, un negaidot, klusi atgriezās no skolas agrāk. Es tiešī pacēlu galvu no CD vāciņa, turot ar pirkstu nenodarbināto nāsi. "Khā! Hhh", un pierāvos. Bet viņš visu jau bija redzējis, arī otru taku uz vāciņa. Ko tur. Viņš ir brīdināts, kas ir patiešām bīstami, un nekādas atlaides. Viņam, izskatās, nav arī kārdinājuma pat mēģināt, paldies Dievam.

/Tool - Sober/

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: