zivs

20.. Jul, 2024 | 23:37
cibiņš ≡: zivs

Zlinkumz tagad meklēt. Esot topā rhino piercing. Ļoti sāpīgi, vertikāli, cauri degunam. Mīzējs it kā nē, bet sāpes + trends. Nē. Pusmīzējs, jo biju iedomājies cauri visai ausij, skrimšļiem. Cibā, laikam, kāda paskaidroja, ka 3 mēnešus nepāriet, pasarg apgulties miegā uz pīrsinga. Nevajag arī rhino trendu.
Es saņemšu naudu, un pa mierīgo, bez pārsteigumiem. Nestāstīšu. Tas būs pietiekami triviāli. Kauna par mīkstumu nav, jo esmu dzinis naglu cauri pirkststarpai, lai ieliktu tur gredzenu. UK bija tādi apstākļi, ka notēmē adatu-pusnaglu, un pis nah pret galdu cauri dinozaura biezuma ādai. Izauga ārā, kā visi mani piercingi, kas nav mēlē. Stipra, ļoti, imūnsistēma. Arī kovidu nahui nepilnās 2 dienās, kad vnk nebija spēka piecelties līdz kompim, un viss, – izgrūda ārā pār/mazdesmit stundās – nekā vairāk.
Protams, ka es nemagnetizējos, tāpat kā mamma. Ne par ko, jo mani vnk nebija kam piespiest. Citādi, ko es zinu. Guntu piespieda, un tāpēc uz viņas tolaik darbu priekšniekam epastu, ka tur iet uz max red zones, tik lai saturs knapi nepieskartos kriminālatbildībai. To vistu satiekot, Agri Hermani, no aģentūras Sanders (visiem jāzina vārdus), lai esmu pālī. Ja viņš nepaspēs ieslēgt ierakstu, viņš būs lupatās pazemots, visprastākajos, zemiskākajos paņēmienos, ko nekad nerādu, jo man dod to tikai, kad vajag, un tikai turpinās mēģināt sevi mānīt vēl, nogrimis vēl dziļāk vistu ellē.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: