2.. Jun, 2024 | 22:24
cibiņš ≡: zivs
Vislabākās receptes nāk prātā, kad ja nav maizes, jāēd kūkas. So:
Pennei la pasta, vārīšanas beigās noliets ūdens, vēl pavārīti ar kubiņu buljonu (ja neatradīsies, tad ar olīveļļu).
Uz gandrīz sausas pannas, smalki sagriezti, nedaudz apdedzināti rozā sīpoli.
Atsevišķs trauks mērcei: Krējums. Masai nedaudz salātu majonēzes (citādi vienalga tāda PVA līme nav ēdama, ir jāizlieto). Klāt, sadrupinātas, vārītas olas. Smalcināti ķiploki, klāt pieber apdedzinātos sīpolus. Visu sajauc.
Uzvārītā penne la pasta, nedaudz mirkst buljonā. Tai pārlej mērci no trauka, un saber virsū kubos strukturētus grauzdiņus. (Par pēdējo, mana pavāra sirds nesaka, ka tā būs labi). Es tiešām izjūtu, nekad neesmu zinājis, kā jāgatavo.
So, iedzeram vēl. Jāatrisina grauzdiņi. Parasti risinu neplānojot, bet vnk darot.
Labāk sākt ar vārāmo, ne domāt. Grauzdiņi var būt arī klāt, nesakubināti.
Garšvielas gan man ir daudz un vienveidīgas. Iemīļotākā Hmeli-Suneli, bet te varētu padomāt atšķirīgāk.
UPD. Cepeškrāsns būtu next lvl, svētdienām, ko mācīties, I wish. Kā Guntai, brends, ar režīmiem, pūtējiem, vilcējiem.
Manējā, šībrīža, reiz varēja piedoomot visu māju, un izkausēt ražas sveķus hašiša plāksnītē. No more. Hašišu elementāri iegūst, noskrāpējot pirkstus ar papīra nazi, pec ražas ievākšanas. More purest hash ir tikai nelasītajās Kastaņedas grāmatās.
UPD. UPD. Vēl sojas mērci. Naff, bet tas vienīgais pietrūkst maņas indējošam apetītes aromātam, lai es nokrīt un ģībst. Es pārvācos uz virtuv.
2023.03.03. Pure hash no maniem pirkstiem. Laikam jau redzēts
/Rammstein - Amour/
Pennei la pasta, vārīšanas beigās noliets ūdens, vēl pavārīti ar kubiņu buljonu (ja neatradīsies, tad ar olīveļļu).
Uz gandrīz sausas pannas, smalki sagriezti, nedaudz apdedzināti rozā sīpoli.
Atsevišķs trauks mērcei: Krējums. Masai nedaudz salātu majonēzes (citādi vienalga tāda PVA līme nav ēdama, ir jāizlieto). Klāt, sadrupinātas, vārītas olas. Smalcināti ķiploki, klāt pieber apdedzinātos sīpolus. Visu sajauc.
Uzvārītā penne la pasta, nedaudz mirkst buljonā. Tai pārlej mērci no trauka, un saber virsū kubos strukturētus grauzdiņus. (Par pēdējo, mana pavāra sirds nesaka, ka tā būs labi). Es tiešām izjūtu, nekad neesmu zinājis, kā jāgatavo.
So, iedzeram vēl. Jāatrisina grauzdiņi. Parasti risinu neplānojot, bet vnk darot.
Labāk sākt ar vārāmo, ne domāt. Grauzdiņi var būt arī klāt, nesakubināti.
Garšvielas gan man ir daudz un vienveidīgas. Iemīļotākā Hmeli-Suneli, bet te varētu padomāt atšķirīgāk.
UPD. Cepeškrāsns būtu next lvl, svētdienām, ko mācīties, I wish. Kā Guntai, brends, ar režīmiem, pūtējiem, vilcējiem.
Manējā, šībrīža, reiz varēja piedoomot visu māju, un izkausēt ražas sveķus hašiša plāksnītē. No more. Hašišu elementāri iegūst, noskrāpējot pirkstus ar papīra nazi, pec ražas ievākšanas. More purest hash ir tikai nelasītajās Kastaņedas grāmatās.
UPD. UPD. Vēl sojas mērci. Naff, bet tas vienīgais pietrūkst maņas indējošam apetītes aromātam, lai es nokrīt un ģībst. Es pārvācos uz virtuv.
2023.03.03. Pure hash no maniem pirkstiem. Laikam jau redzēts
/Rammstein - Amour/